Un dulce sanatos

În urmă cu un an m-am hotărât să renunț la dulciuri. De fapt, la acele dulciuri care mi se par într-un fel dăunătoare…cred că eram dependentă de dulciuri, nu exista zi în care să nu mănânc o tabletă întreagă de ciocolată plus alte snacks-uri dulci. Despre toată treaba asta am scris aici.

A trecut deja un an și sunt mândră că am tăiat dulciurile de pe listă. Recunosc însă că în ultimele 2 luni am mai mâncat din când în când o bucată mică de ciocolată, o bomboană, o pralină sau napolitane.

Am înlocuit dulciurile rele cu fructele. Nu am simțit nevoia să bag ceva dulce în gură. Acum însă, când mai poftesc la ceva dulce prefer să iau o linguriță de miere, care mă liniștește.

Cine nu iubește mierea? În ziua de azi găsim o grămadă de variante: miere de castan, de zmeură, de salcâm, de tei, de cireș, de mană, iar lista poate continua.

În urmă cu ceva timp am primit un email foarte drăguț în care mi se prezenta familia BeeNuts. Pe lângă acea prezentare, am primit și o invitație pentru a încerca câteva din produse, așa că am acceptat propunerea după ce m-am uitat pe site. Pentru că îmi place mierea de când mă știu. Aș putea să mănânc un borcan întreg.

BeeNuts este un brand care comercializează produse cu miere, produse 100% naturale. Am primit 2 borcane mici cu miere (miere de mană și miere de cireș), un borcan de Bee Energy (miere de salcâm cu nucă prăjită, coajă de lămâie și coajă de portocală), un borcan de Bee Fresh! (miere de salcâm cu nuci braziliene, smochine, agrișe și coajă de lămâie) și o pungă de cereale Start Energized.


De când mănânc chestiile astea mă simt mult mai bine și nu îmi mai imaginez viața fără ele. Ha ha ha. Doar nu m-ați crezut. Am glumit cu partea asta. De fapt, eram ironică.  

Revin la lucruri serioase – mi se par absolut delicioase borcanele alea de miere. Mierea de mană se numără printre preferatele mele, mierea de cireș are un gust interesant, iar celelalte 2 borcane sunt ideale pentru micul dejun.

E mai gustos micul dejun cu puțină miere. Îmi place să combin Bee Energy cu cerealele de la micul dejun. Mai nou îmi încep ziua cu un bol de fulgi de ovăz, scorțișoară și miere. Delicios!

De ce vă povestesc despre toate astea? Păi pentru că sunt sigură că o să găsiți ceva pe gustul vostru la BeeNuts, așa că intrați pe site și descoperiți toate minunățiile pe care le au.

Eu sigur voi plasa o comandă după ce termin bunătățile astea. Vreau miere de albăstrele, miere de flori de munte, miere de lavandă, miere de migdale și miere de zmeură. Deja îmi imaginez ce gust bun au. Și snacks-urile par tentante.

Dacă vreți să faceți un cadou dulce unei persoane speciale, puteți să comandați Giftbox-ul BeeNuts sau un voucher de cumpărături.

Gata, mă duc să iau o linguriță de miere de mană, deja mi s-a făcut poftă.

Vouă vă place mierea?

 photo b4a13c5f-157a-44e3-8983-fea73f10b7a1_zps9knzzbu0.png

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…