La multi ani, Ivatherm!

Săptămâna trecută am participat la petrecerea Ivatherm! A împlinit 10 ani! 10 ani de tradiție și inovație în dermatocosmetică.
Petrecerea a fost frumoasă, s-a ținut la LOFT, unde am sărbătorit împreună cu alte bloggerițe.

Am făcut cunoștință cu produsele Ivatherm în urmă cu câțiva ani, și prima mea reacție de atunci a fost “Ivatherm este un brand românesc?”. Da, este. Iar produsele sunt fabricate în Franța și conțin apă termală Herculane.

Nu ai cum să nu recunoști acest brand – ambalajele sunt simple, albe, textul este mov, nu e nimic încărcat. Mi se par puțin mai ieftine decât alte dermatocosmetice de la branduri diferite.

Am folosit câteva produse Ivatherm și pot să spun că mi-au plăcut. Am fost și la sediul Ivatherm și este exact cum mi l-am imaginat: curat, alb, aerisit.
Am ajuns acasă cu o pungă Ivatherm plină de produse alese de mine: apă termală, crema de față Ivapur Mat, gel exfoliant Ivapur, apă micelară, crema-tratament Cicaderm, noul demachiant Toleriskin, gel de duș Ivahidra+, cremă contur de ochi UNA și fondul de ten Joviale.

O parte din ele au intrat deja în rutina mea de îngrijire și urmează să vă dau mai multe detalii după ce le folosesc o perioadă. Despre ce produs ați vrea să aflați mai multe?


Obiectivul Ivatherm este să găsească soluții ideale pentru toate problemele diferitelor tipuri de piele, indiferent de vârstă: pentru pielea uscată și atopică a nou-născuților, pentru pielea acneică, pentru pielea uscată, matură și ridată a persoanelor de peste 30 de ani, pentru pielea sensibilă și cuperozică, pentru protecția pielii împotriva efectelor nocive ale radiației solare.

Așadar, indiferent de tipul vostru de ten sau de problemele pe care le aveți cu acesta, sigur o să găsiți un produs potrivit la Ivatherm.

Produsele se găsesc în farmacii sau, la prețuri promoționale, online – aici.

În curând vă pregătesc și o surpriză, așa că aștept să îmi spuneți ce produse v-ar plăcea să încercați de la Ivatherm.

La mulți ani, Ivatherm!
 photo b4a13c5f-157a-44e3-8983-fea73f10b7a1_zps9knzzbu0.png

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…