Noutati de toamna Yves Rocher

Odată cu venirea toamnei, Yves Rocher a lansat câteva produse noi pentru cele pasionate de îngrijire, de frumusețe și de arome seducătoare. Nu cred că există femeie care să nu fie atrasă de ambalajele frumoase, de nouățile brandurilor cunoscute.
Produsele Yves Rocher îmi sunt cunoscute de mulți ani și mă bucur că pot să încerc noutățile sezonului și să vă spun și vouă câte ceva despre produsele noi.
V-am povestit despre noutățile de toamnă și în clipul acesta.

Unul din produsele mele preferate din acest sezon este serul protector pentru păr. Îmi place atât ambalajul, modul de dozare, cât și textura. Este un produs cu consistență mai lichidă, se aplică o cantitate mică pe păr, iar firele de păr sunt netezite. În plus, părul se simte moale și catifelat. Îl folosesc atât pe părul umed, cât și pe părul uscat, atunci când observ cât de deteriorat este firul de păr.

Are 30 de ml și costă 33 de lei.
Descriere: Acest ser fortifică fibra capilară, având o acțiune anti-casantă. Cu o textură lejeră, de culoarea laptelui, serul este asimilat imediat de către păr, lăsându-l fin și strălucitor. Mai rezistent, părul dvs. devine moale și mătăsos.

Un produs de care eram chiar curioasă, mai ales că nu mai auzisem de așa ceva până acum, este top coat-ul de pleoape.
Este un produs care fixează machiajul și transformă culorile. Seamănă cu un gloss obișnuit de buze, doar că se folosește pe pleoape. L-am încercat pe pleoapa inferioară, peste un fard și am fost uimită de rezultat. Dintr-un fard simplu, mat, s-a transformat într-un fard de o culoare intensă, ușor strălucitoare. Oferă cam același efect pe care îl oferă un gloss de buze. Genul acela de strălucire. Și mi se pare interesant, este un produs inovator și de efect.

Costă 17.90 lei.
Descriere: Vă doriți să vă transformați privirea cu un singur gest și în același timp să conferiți rezistență machiajului? Încercați Top coat-ul pentru pleoape.
Acest top coat transformă și fixează culorile creioanelor și fardurilor de pleoape. Efect strălucitor, sidefat sau metalizat ? Alegerea vă aparține!

Efect strălucitor
Testat sub control oftalmologicPrintre noutățile de toamnă se numără și masca hidratantă antirid Anti-Age Global.
Este o mască de unică folosință, are la bază noua tehnologie ce fuzionează direct cu pielea, având în componență peste 97% ingrediente de origine naturală, pentru o eficacitate antirid globală, imediată și vizibilă.
Încă nu am încercat-o, o păstrez pentru ziua în care îmi simt tenul lipsit de vitalitate și strălucire.
Descriere: Laboratoarele Yves Rocher s-au inspirat din secretele de frumusețe ale femeilor coreene pentru a crea o nouă generație de măști. Formula sa acționează în perfectă afinitate cu tenul pentru o eficacitate anti-îmbătrânire vizibilă. Datorită unei tehnologii speciale ce permite fuzionarea cu pielea la aplicare și a texturii sale unice, masca anti-îmbătrânirea tenului îmbină eficacitatea cu senzorialitatea. Ridurile sunt reduse instantaneu, pielea este hidratată și își recapătă strălucirea.
Utilizată ca și tratament, redă pielii tinerețea și frumusețea.

Mi se pare un pic mare prețul pentru o mască (42 lei), dar dacă face într-adevăr ce promite, cred că merită.

Iubesc creioanele colorate și mereu sunt atrasă de culorile vibrante, metalice ale creioanelor de ochi. Yves Rocher a creat creioane de ochi inspirate din culorile naturii, iar nuanța Bamboo pe care o am mi se pare deosebită. Nu cred că dețin un alt creion în această nuanță.
Atunci când îmi aleg creioanele de ochi, vreau să fie și rezistente. Iar acest creion de la Yves Rocher este foarte rezistent, nu se întinde, nu își pierde intensitatea, este cremos și rămâne intact până la demachiere.
Sunt 15 culori minunate și la următoarea vizită în magazin, voi încerca și alte culori.
Preț: 23 lei.

După So Elixir și So Elixir Purple a apărut acum și So Elixir Bois Sensuel, un parfum elegant, seducător, dulceag și persistent. Despre primul parfum So Elixir v-am povestit aici, a fost printre preferatele mele.
So Elixir Bois Sensuel are ca și note Vanilia, Patchouli și absolut de Iris. Este o apă de parfum care se potrivește seara. Are un miros interesant și puternic. Dacă vă plac parfumurile dulci cred că o să vă placă și acesta.
Preț: 185 lei / 50 ml.

În cazul în care nu știați, Yves Rocher are și magazin online, care este plin de oferte tentante. Toate produsele pe care vi le-am prezentat în acest articol sunt la prețuri promoționale, așa că vă invit să le descoperiți aici.
Până la sfârșitul lunii se desfășoară Campania Make Up Days în magazinele Yves Rocher din țară. Ce înseamnă asta? Că puteți să beneficiați de o ședință de machiaj gratuită, cu produse Yves Rocher, dacă vă faceți programare într-unul din magazinele din țară:
București: AFI Palace Cotroceni; Unirea Shopping Center etaj 3 și parter, București Mall, Plaza Romania, Auchan Titan, Grand Arena Berceni, Sun Plaza, Feeria Băneasa, Smârdan nr. 22, Promenada Floreasca, Vulcan Value Center, Mega Mall
Baia Mare: Gold Plaza; Brașov: Republicii nr. 42, Coresi Shopping Resort; Constanţa: Centrul Comercial Tom-Carrefour, Maritimo Shopping Center; Cluj: Iulius Mall, Polus Center; lași: Felicia Shopping Center, Palas Mall; Pitești Mall; Timișoara: Bega Shopping Center, Iulius Mall; Craiova: Electroputere Park; Arad: Atrium Mall; Oradea: Lotus Center; Sibiu: Promenada Mall; Ploiești: Shopping City, AFI Palace; Galaţi: Shopping City; Târgu Mureș: Piaţa Trandafirilor; Botoșani: Uvertura Mall; Târgu Jiu: Shopping City; Bacău: Arena Mall.

Care este produsul vostru preferat de la Yves Rocher?

 photo b4a13c5f-157a-44e3-8983-fea73f10b7a1_zps9knzzbu0.png

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…