[Review] Kallos Silver Reflex

Sunt trenduri care îmi plac și trenduri care nu îmi plac, sunt anumite lucruri care îmi plac cum arată la  alte persoane, dar nu mă văd pe mine purtând acel lucru. Deși nu vreau să fiu în pas cu moda, să port ce se poartă, sunt anumite lucruri pe care le văd atât de des, încât până la urmă cedez și mă las pradă modei. Așa se întâmplă și cu nuanța asta de păr, la mare modă acum – gri, cenușiu. De când mă știu am vrut să am părul ăla blond platinat, spre alb. Iar când am ajuns aproape de nuanța aceea, am aflat despre un produs minunat care schimbă ușor nuanța părului.

Este vorba despre șamponul Kallos – Silver Reflex, pe care l-am mai pomenit în postări și în clipurile mele de pe Youtube.
Este un șampon mov care anulează nuanța de blond-pui, portocaliu din păr. Un șampon care menține nuanța de blond. Dar e mai mult de atât și, pentru că în ultima vreme am fost întrebată cu ce m-am vopsit, mi-am dat seama că nu v-am povestit pe larg despre șamponul acesta de la Kallos. Nu este vorba neapărat despre vopseaua cu care m-am vopsit, ci mai degrabă cum întrețin nuanța.
Dacă vreți să aflați cum m-am vopsit acasă blond deschis, vă invit să citiți articolul acesta.

Chiar ieri m-am decis că este timpul să îmi împrospătez nuanța de blond, din cauză ca mi-a mai crescut părul și lucrul acesta se observa și la rădăcini. Așa că mi-am luat o vopsea (Palette Care Colour, nuanța Icy Blonde 219) și m-am vopsit. Este o vopsea fără amoniac și nu este atât de puternică. Mi-am dat seama de asta după ce am aplicat vopseaua.

După ce am clătit părul, am aplicat șamponul Kallos Silver Reflex și am stat cu el pe păr vreo 10 minute, ca să ajung la o nuanță de gri, cenușiu.

Șamponul acesta face minuni. Dacă te vopsești acasă și nuanța părului nu este uniformă sau există și tonuri de portocaliu, trebuie să ai șamponul ăsta în casă. Dacă ești blondă și vrei să îți mai ajustezi puțin nuanța părului, recomand acest șampon. În funcție de timpul de acționare, părul poate căpăta diferite nuanțe. 
Este un șampon mov, este mai lichid decât alte șampoane. Dacă vrei să îți anulezi tonurile de blond-pui sau portocaliu, aplici șamponul acesta și îl lași să acționeze cam 10 minute. Dacă vrei să obții o nuanță de gri, îl lași să acționeze mai mult, 15 minute cred că sunt suficiente. Dacă stai cu șamponul pe păr cam 30 de minute, părul capătă o nuanță de mov. Așadar, depinde de timpul de acționare.

După cum vedeți, părul meu este gri și mai sunt câteva șuvițe mov, obținute din șamponul Silver Reflex.

 Descriere: 
Kallos Șampon colorant argintiu, îndepărtează tenta gălbuie pe care multe nuanțe de blond o capătă, oferind în schimb tonuri platinate. Este recomandat și în cazul părului cărunt. În plus, curăță în mod delicat și lasă părul mai moale și mai mătăsos.Nu are un miros anume și nu face multă spumă, însă curăță părul și îl lasă moale și mătăsos.

Prețul lui este de 10 lei, se găsește la standurile Kallos, DM și în hypermarketuri. Sau îl puteți comanda de aici. Un flacon are 350 ml.
Mi se pare un șampon excelent pentru părul blond și mi se pare mai bun decât altele.

 photo b4a13c5f-157a-44e3-8983-fea73f10b7a1_zps9knzzbu0.png

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…