De ce vorbeste toata lumea despre buretelul beautyblender original? / Review

Dacă sunteți pasionate de makeup… De fapt, știu că sunteți pasionate, altfel nu vă aflați pe blogul meu. Sunt sigură că ați auzit, citit sau văzut faimosul beautyblender. Mult timp am ezitat să îl cumpăr, deși toată lumea îl lăuda.


Mai am câțiva bureței asemănători de care sunt mulțumită, așa că de ce să dau 79 de lei pe un burețel la fel…ce poate să facă mai mult decât unul ieftin?


Astea erau gândurile mele până acum câteva luni. Și cred că și voi vă gândiți la fel.

Cred că prima dată a apărut beautyblender-ul, apoi, ca după orice produs de succes, au apărut și imitațiile. Cu banii pe care i-am dat pe ceilalți bureței îmi puteam lua 3 bureței beautyblender originali. Am dat chiar și 18€ pe unul de la MAC…pe care l-am folosit de 2 ori.

Știți sentimentul ăla…apare ceva nou, toată lumea vorbește despre el sau îl are, tu te încăpățânezi să nu ți-l iei, dar pe urmă începe să te obsedeze. Așa mi se întâmplă mie de obicei și așa a fost și cu acest burețel faimos.

Într-un final mi l-am luat și eu, luna trecută după ce am împărtășit cu voi wishlist-ul meu, și…Doamne, este un burețel-minune. Acum înțeleg de ce e atâta tam-tam în jurul lui. Nu se compară cu niciun alt burețel. De la materialul din care e făcut până la aplicarea fondului de ten și la senzația fină care se simte pe ten.

Cu câteva luni în urmă mi-am cumpărat burețeii beautyblender micro.mini din Germania și de atunci am rămas impresionată. Burețeii ăștia sunt perfecți pentru a aplica anticearcănul, corectorul sau iluminatorul pe suprafețe mici, în zona ochilor. Acoperirea este perfectă. 
Pachetul conține 2 bureței și costă 80 de lei.
În poza de mai jos puteți să observați diferența între burețelul uscat și cel umed – se mărește puțin și devine și mai moale. 
Îl folosesc pentru anticearcăn, dar și pentru a-mi ilumina zona de sub sprânceană – merge foarte bine și cu un creion iluminator, se estompează suficient încât să rămâna zona lumimoasă. De asemenea, îl folosesc și pentru a fixa anticearcănul cu o pudră. 
Efectul este unul natural, dar obțin o acoperire mai mare. Uneori îl folosesc și uscat și mi se pare că face o treabă bună chiar și așa.
beautyblender micro.mini mă ajută să întind și baza pentru fardul de pleoape, mi se pare că se întinde mult mai bine așa decât cu degetele.
beautyblender original / beautyblender micro.mini

Eram nerăbdătorare să încerc și burețelul beautyblender original și am rămas impresionată atunci când l-am pus prima dată la treabă. Parcă aveam emoții, hi hi. 
Senzația este nemaipomenită. Sincer, nu se compară cu niciun burețel – este foarte fin, fondul de ten se aplică perfect, iar efectul este unul natural. Mi se pare că obțin o acoperire mai mare atunci când folosesc burețelul. 

Dar nu este bun doar pentru a aplica fondul de ten. Eu îl folosesc în mai multe feluri:

  • Dacă vreau o acoperire mai mare, pun fond de ten pe mână, îl iau cu burețelul umed și îl aplic pe ten, prin mișcări de tapopare
  • Dacă vreau o acoperire mai mică, aplic fondul de ten cu degetele, apoi trec cu burețelul pentru a lua surplusul de fond de ten 
  • Estompez conturul – efectul este deosebit
  • Aplic blush-ul cu precizie
  • Aplic pudra de față pe zona T atunci când e nevoie
  • Șterg fardul căzut pe obraji/de sub zona ochilor
Dacă vi se descuamează pielea și se vede atunci când aplicați fondul de ten, puteți să folosiți burețelul beautyblender și problema e rezolvată. Cojițele alea inestetice dispar.
Merită banii?
Bineînțeles! Dacă ești în căutarea unui produs multifuncțional, care să te ajute să realizezi un machiaj impecabil, da! 
Decât să cumperi mulți, ieftini și proști, mai bine dai un ban și ai un produs foarte bun. 

Este foarte important ca după fiecare utilizare să îl spălați. Eu vă recomand săpunul pentru pensule de la Da Vinci, care merge foarte bine și pentru bureței. Îl găsiți pe aoro – aici. O alternativă mai ieftină ar fi un săpun de bebeluși, care curăță delicat.

Burețeii beautyblender sunt disponibili în magazinele Sephora. Prețul burețelului beautyblender original este 79 lei.

Din familia beautyblender mai fac parte și burețeii pure (alb) și pro (negru), care nu au apărut încă în magazin, dar îi găsiți la AndraCosmetics, aici.
 photo b4a13c5f-157a-44e3-8983-fea73f10b7a1_zps9knzzbu0.png

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…