[NOTD] The Perfect Nude | Golden Rose Color Expert

Dacă mi-ar fi spus cineva acum câțiva ani că voi purta nuanțe de nude pe unghii sau pe buze, probabil că i-aș fi răspuns “niciodată”. Dar știm lecția: niciodată să nu spui “niciodată”. 


În urmă cu câteva săptămâni am văzut că există un stand Golden Rose în Polus (Cluj). Nu voiam decât să mă uit la produsele de acolo, dar nu am rezistat în fața produselor, astfel încât mi-am luat un ruj, un creion și o ojă într-o nuanță de nude. Și ce nude…. Nude-ul perfect! Chiar nu aveam nuanța asta în colecția mea de oje. Mi-am mai luat ceva asemănător, de la essence, dar oja nu era opacă.

N-am stat mult pe gânduri și mi-am luat nuanța 100. Ojele Golden Rose au fost printre primele mele oje, sigur le știți și voi. De-a lungul timpului, Golden Rose și-a îmbunătățit formulele și au început să producă produse bune, în ambalaje atrăgătoare.
Găsiți produsele Golden Rose, la prețuri bune, și .

Revenind la oja mea, trebuie să vă spun că acoperă perfect unghia dintr-un singur strat, însă eu mereu aplic 2 straturi, indiferent de ojă. Este prima mea ojă din gama Color Expert și am fost surprinsă să observ cât de bine rezistă pe unghii: 5-6 zile, fără top coat! Bine, rezistența unei oje ține și de unghii, dar și de baza pe care o folosim. De abia după o săptămâna a început să sară de pe vârfuri. Dar nu s-a crăpat și nici nu a sărit de pe suprafața unghiei.

Pensula lată face ca aplicarea să fie mai ușoară, precisă și uniformă.

Dar cam atât cu detaliile, sunt sigură că vreți să vedeți și cum arată nude-ul perfect în viziunea mea.

Nu-i așa că arată foarte bine? Cred că va fi una din nuanțele mele preferate din acest sezon. 
Aștept comentariile voastre! Ați încercat ojele Golde Rose Color Expert? Voi ce culoare preferați în sezonul acesta?

 photo b4a13c5f-157a-44e3-8983-fea73f10b7a1_zps9knzzbu0.png

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…