Targul de Craciun de la Sibiu

Chiar dacă vremea de afară nu dă semne că ne apropiem de ultima lună din an, sunt câteva elemente care ne fac să ne dăm seama de venirea Crăciunului: reclamele de la radio, reclamele de Sărbători de la TV, magazinele cu rafturi pline de reni, Moși, dulciuri de Crăciun, bomboane de pom, brazii artificiali…toate astea sunt semne că ne apropiem de Sărbătorile de Iarnă.

Chiar și Târgul de Crăciun de la Sibiu, care a ajuns la a noua ediție, este un semn.
S-a deschis vineri, în 20 Noiembrie, iar eu am fost acolo a doua zi. Am ieșit cu fetele la plimbare, am vizitat căsuțele din Piața Mare, am mâncat vată de zahăr, castane, gogoși și ne-am oprit și la Căsuța cu Lavandă de unde ne-am luat câte una-alta.


Despre Sibiu, orașul meu frumos, v-am mai povestit și aici, și pentru că v-a plăcut articolul, m-am gândit să revin astăzi cu câteva poze de la Târgul de Crăciun, care nu trebuie ratat dacă vă aflați prin Sibiu.

Desigur, Târgul de Crăciun e cel mai frumos seara, când se aprind luminile și totul capătă un aspect de poveste. E plin de oameni care se plimbă printre căsuțe, plin de copii care se dau pe carusel sau îi vizitează Atelierul lui Moș Crăciun, oameni care se strâng la un pahar de vin fiert în Piața Mare, în aer liber. E chiar frumoasă atmosfera.

La căsuțele care arată de parcă sunt făcute din turtă dulce găsești de toate: de la dulciuri, la brânzeturi, dulceață de casă, obiecte de decor, produse cosmetice bio la articole vestimentare, mâncare sau băutură.

 După plimbarea din Piața Mare am ajuns la Espressee (fostul MOJO), unde am băut o ciocolată caldă cu lavandă, delicioasă.

Și pentru că vremea a fost plăcută, am optat pentru o ținută lejeră:
Outfit details:
Geacă blugi – SheIn (aici)
Tricou “Dream Believe Achieve” – SheIn (aici)
Cămașă carouri – Choies (aici)
Pantaloni – Zara
Cizme – UGG Kensington (aici)
Geantă – GuessAți vizitat Sibiul? Cum arată orașul vostru îmbrăcat de Sărbători?

 photo b4a13c5f-157a-44e3-8983-fea73f10b7a1_zps9knzzbu0.png

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…