De unde cumparam cele mai tari accesorii si gadget-uri?




Chiar dacă perioada cadourilor a trecut, nu înseamnă că nu avem motive să facem cadouri – persoanelor dragi sau nouă. Mereu găsim scuze ca să cumpărăm ceva, iar entuziasmul din spatele unui cadou e de nedescris.

Sunt sigură că aveți în perioada ce urmează destule ocazii pentru cadouri – Valentine’s Day, ziua mamei, ziua prietenei cele mai bune, ziua prietenului și așa mai departe.

De ce vă spun toate astea? Pentru că știu un site cu niște produse care sunt numai bune de împachetat frumos pentru cadouri.  Este vorba de , despre care v-am mai povestit.

Am descoperit Quickmobile în urmă cu câțiva ani, în Cluj. De abia apoi am aflat că există și magazin online unde, de obicei, sunt mai multe produse decât în magazinul fizic. Quickmobile este sursa mea de carcase cool, pentru telefon.

Sincer, atunci când mă gândesc la noutățile în materie de gadget-uri, mă uit prima dată pe Quickmobile, pentru că acolo apar mereu ultimele noutăți. Iar dacă e vreun aparat nou-lansat, se poate face shopping in avanpremieră. 
Dacă plătești cu cardul, transportul este gratuit. Iar dacă vrei să faci un cadou și să scapi de grija împachetatului, poți să ceri acest serviciu – Împachetare premium. 

Dacă nu v-am stârnit încă interesul, poate că ar trebui să vă spun că fiecare sfârșit de săptămână înseamnă Quick-End și în fiecare weekend sunt reduceri.
Dar chiar și acum, în timp ce scriu acest articol, văd că sunt o grămadă de reduceri la foarte multe produse. Deja îmi fac un wishlist de carcase pentru iPhone 6s. 


Am vrut să fac o listă, cu poze, cu produsele care îmi plac mie de pe site, însă mi-am dat seama că lista e lungă și sunt multe multe articole faine. Așa că, cel mai bine e să aruncați voi o privire pe și să descoperiți produsele și reducerile.

Săptămâna asta sunt reduceri de până la 30% la produsele Samsung. Săptămâna viitoare produsele Apple vor fi la reducere.

Pe lângă carcasele pentru telefon, mă gândesc să îmi iau și o boxă portabilă, să ascult muzica mea preferată oriunde.
Voi ați făcut cumpărături de la Quickmobile?













 photo b4a13c5f-157a-44e3-8983-fea73f10b7a1_zps9knzzbu0.png

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…