REVIEW: Ziaja Olive Leaf Duo Phase make-up remover

De mai bine de o lună am început să folosesc produsele Ziaja, despre care am citit multe, iar printre produsele pe care le folosesc se numără și demachiantul bifazic.

Lipsa timpului m-a făcut să amân să scriu acest articol, însă când am văzut că demachiantul este pe terminate, m-am mobilizat, am făcut pozele și iată-mă scriind aceste rânduri.

Înainte să vă povestesc despre demachiant, vreau să vă dau și câteva informații despre Ziaja.
Ziaja este un brand polonez, fondat de o familie de farmaciști (Ziaja), iar pronunțarea corectă este jaia. Ingredientele active folosite în produse sunt de origine naturală, iar brandul are un portofoliu larg de produse – pentru diferite nevoi ale pielii.

Demachiantul face parte din gama Olive Leaf și promite îndepărtarea machiajului rezistent.
Fiind un demachiant bifazic, mă așteptam să fie și uleios, însă nu e cazul. Este ca o apă micelară, care îndepărtează ușor orice urmă de machiaj.

Are formula cu exract de frunză de măslin și vitamina E, care ajută la hidratarea pielii. Curăță delicat zona ochilor și întărește genele.

Dacă purtați lentile de contact, acest demachiant este recomandat și persoanelor care poartă lentile. De asemenea, se potrivește tuturor tipurilor de piele și nu conține coloranți sau parfum.

Îmi place că este un demachiant delicat și îndepărtează perfect machiajul. Îl folosesc atât pentru ochi, cât și pentru ten și sunt foarte mulțumită de el. Nu degeaba am pus produsele din prima poză alături de acest demachiant. Vreau să subliniez că îndepărtează cu succes chiar și rujul super rezistent, rimelul rezistent și orice urmă de machiaj.

Ce nu îmi place însă este ambalajul. De fapt, nu ambalajul, ci gaura prin care iese produsul. Este o gaură un pic mare și din cauza asta se pierde mult produs, pentru că nu pot să controlez cantitatea care iese. Curge prea mult.

O sticluță are 120 ml și costă în jur de 20 de lei. Găsiți produsele Ziaja și aici sau în câteva farmacii și magazine cu profil naturist.  Farmacia Tei, Belladona, Rețeta, Floare de Colț sau Cufărul Verde sunt doar câteva dintre acestea.
Face Bucharest este importatorul și distribuitorul acestui brand polonez, iar ca să fiți la curent cu noutățile, puteți să le urmăriți activitatea pe pagina de Facebook, aici.

Demachiantul meu este pe terminate, însă cu siguranță îl voi recumpăra. Îmi place tare mult.
Pe site-ul oficial Ziaja găsiți toate produsele de la acest brand.
Voi le-ați încercat? Ați auzit de acest brand?

 photo b4a13c5f-157a-44e3-8983-fea73f10b7a1_zps9knzzbu0.png

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…