Cu ce ma ocup zilele astea

Probabil că ați observat că nu mai sunt atât de activă pe blog. Nu e din cauză că nu am inspirație, material sau idei. Ultima perioadă a fost destul de agitată. Ne-am luat un apartament și am avut mult de lucru cu el. Acum, ne apropiem de final și de abia aștept să mă mut în noua casă.

Bluza Romwe

Cine a trecut prin procesul ăsta, știe câtă bătaie de cap e, cât de mult trebuie să strângi, să faci curat, să aranjezi lucrurile și așa mai departe. Încă nu am început să îmi car lucrurile, urmează. Acum montăm mobila cumpărată de la IKEA… Weekend-ul trecut mi l-am petrecut în Ikea… prea curând nu o să mai vreau să merg acolo ha ha. Cred că știu unde e așezată fiecare chestie din magazin ha ha.

 Astăzi am adus-o și pe Isis la apartament, a fost tare curioasă și a explorat fiecare colț din casă.

Cam atât pentru astăzi, sper ca următorul articol să fie scris din noul apartament. Poate vă voi povesti mai multe într-o postare viitoare.




 photo b4a13c5f-157a-44e3-8983-fea73f10b7a1_zps9knzzbu0.png

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…