Cum ne ondulam parul rapid si simplu | Review & Demo Babyliss Curl Secret

Unul din motivele pentru care nu mi-am lăsat părul să crească a fost faptul că trebuia să îl aranjez. Cu părul scurt e mult mai simplu: mă spăl pe păr și îl las să se usuce, fără să am grija că se încurcă sau că stă aiurea.
Fără să îmi dau seama cum a crescut, m-am trezit cu el mai lung, iar ultima dată când am fost la salon să mă tund, prin ianuarie, am ales să păstrez lungimea. Voiam să ajung la un bob mediu, poate un pic mai lung decât e acum.

Pozele de pe Instagram sau de pe Pinterest m-au făcut să îmi doresc să am și eu părul un pic mai lung și să îl aranjez în diferite feluri.
Dacă înainte nu aveam produse pentru coafat, decât un foehn și o placă pe care o folosesc foarte rar, acum pot să mă laud cu o perie rotundă, cu un ondulator conic și cu un ondulator automat – Curl Secret de la Babyliss, despre care vreau să vă povestesc astăzi.

Probabil că m-ați văzut deja cu părul ondulat și aranjat….primesc multe complimente, iar lucrul ăsta se întâmpla destul de rar înainte, când aveam părul banal.

Vă spun sincer că nu credeam că voi fi în stare să fac așa ceva singură, acasă.
Când am auzit prima dată de un astfel de aparat, m-am întrebat cum funcționează, “cum adică ondulator automat?”.

Am primit din partea celor de la Babyliss Romania acest ondulator, pe care l-am vrut roz.
De când îl am, îmi aranjez părul mai des – îmi fac bucle pe care le port așa naturale, mă ciufulesc pentru a obține un niște bucle messy sau îl tapez, pentru un rezultat de efect.

Curl Secret face o treabă minunată, singur. Nu trebuie decât să iau o șuviță și să o pun în dispozitiv, iar aceasta este trasă în interiorul aparatului. După câteva secunde am o primă șuviță ondulată frumos. Partea bună este buclele rezistă multe zile, dar probabil că asta depinde și de firul de păr. Eu am părul des și firul gros, astfel încât nu e nevoie  neapărat de produse de styling pentru a-mi fixa coafura.


Un alt lucru pe care trebuie să îl menționez este faptul că aparatul este safe, nu ai cum să te arzi…decât dacă vrei tu neapărat, poți să îți bagi mâna în aparat ha ha.

Eu am părut scurt/mediu și aparatul ăsta își face treaba foarte bine. Nu este nevoie să ai părul lung ca fata de pe cutie. Și noi, fetele cu părul mai scurt, putem să obținem bucle rapid și fără efort. Am avut bucle la nunta mea și tare mult mi-a plăcut cum aveam părul aranjat. Nici nu îmi venea să cred că putea fi coafat așa frumos. Probabil că dacă aș avea părul scurt ca și atunci, aș obține același rezultat acasă, cu Curl Secret.

În cazul în care nu am pus bine șuvița sau aceasta e prea groasă, aparatul mă avertizează și refuză să îmi onduleze șuvița respectivă. Urmăriți clipul de mai jos pentru a afla mai multe.

Sincer, mi se pare o investiție foarte bună, este un produs pentru păr must-have și cred că este ideal și pentru a fi făcut cadou cuiva drag.

Îl puteți cumpăra de aici (și chiar în momentul acesta este la un super preț, redus cu 43%!).


Vă invit să urmăriți și clipul, pentru a vedea cum îmi ondulez părul cu Curl Secret, iar dacă aveți întrebări, vă rog să mi le adresați în căsuța de comentarii (de aici sau de pe Youtube). 

 photo b4a13c5f-157a-44e3-8983-fea73f10b7a1_zps9knzzbu0.png

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…