Hidratare aromata cu produsele BCL SPA

Dacă aplicarea produselor de îngrijire pentru față mi se pare o necesitate, la capitolul “hidratare corp” nu pot să mă laud. 
Desigur, îmi propun să aplic o cremă hidratantă pe corp în fiecare zi, însă uneori îmi este lene sau pur și simplu uit
Dar atunci când ai niște produse care te fac să le folosești doar datorită mirosului, uiți și de lene și îți amintești că mai ai de făcut ceva înainte să te îmbraci sau să te schimbi în pijama. 
Cel puțin, așa e în cazul meu. 

Astăzi vă voi povesti puțin despre produsele BCL SPA, produse de îngrijire de corp, organice, cu arome extraordinare. 

Când am intrat pe site-ul MOLY, nu știam ce variante să aleg, dar până la urmă m-am decis: Milk+Honey and White Chocolate și Mandarin+Mango. Îmi imaginam deja cât de bine miroase prima variantă și nu m-am înșelat. Pentru că Milk+Honey and White Chocolate miroase….divin, miroase a turtă dulce și în fiecare zi folosesc uleiul de masaj pentru a-mi hidrata pielea uscată de pe corp și pentru a mă lăsa sedusă de mirosul ăsta irezistibil. 
Atunci când am un asemenea produs, care are un miros atât de plăcut, de abia aștept să îl folosesc din nou. Varianta Mandarin+Mango este un pic mai fresh, mă înviorează, are o aromă tropicală. 
Uleiul de masaj intră foarte repede în piele, lăsând-o catifelată, hidratată și plăcut parfumată. Îmi place și faptul că nu este un ulei dens, lipicios și nu trebuie să aștept până mă îmbrac. 
Produsele BCL SPA sunt fabricate în America și nu sunt testate pe animale!
Pe lângă uleiurile de corp, mi-am ales și o loțiune cu textură de gel, un exfoliant pe bază de zahă și o mască hidratantă pentru corp, din gama Milk+Honey and White Chocolate.
Nu am mai avut până acum o mască pentru corp și, sincer, când am ales-o m-am gândit că este o mască de păr. De abia când am primit-o am văzut că este o mască pentru corp. Încă nu am folosit-o, însă mirosul este divin.

Un alt produs care mi-a atras atenția este scrubul iluminator White Radiance. Pe cât de mult îmi doream să îl încerc și să văd ce efect are, nu l-am folosit, din cauză că mai am alte scrub-uri începute, pe care vreau să le termin.
Îmi place foarte mult mirosul acestuia, are un parfum fresh.


Găsiți aici toate produsele BCL SPA, iar partea bună este că există și produse în variante mai mici, la prețuri foarte bune. 
Pe mine mă tentează și gama Lemongrass+Green Tea după ce am citit articolul Andreei
Pe lângă produsele BCL SPA, mi-au atras atenția și produsele de la Bielenda Professional. Trebuie să încerc concentratul de corp cu pepene verde sau cu ciocolată!  
 photo b4a13c5f-157a-44e3-8983-fea73f10b7a1_zps9knzzbu0.png

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…