Review & Swatch: Too Faced Chocolate Bon Bons

Din colecția de primăvară de la Sephora face parte și paleta de farduri Chocolate Bon Bons de la Too Faced, despre care vreau să vă povestesc astăzi. În cazul în care nu ați văzut clipul în care v-am prezentat noutățile, puteți să îl urmăriți aici.
Am fost entuziasmată să o găsesc în cutia pe care am primit-o de la Sephora și am fost surprinsă să observ că fardurile miros a ciocolată! Nu știam că există așa ceva. Cei de la Too Faced fac o treabă foarte bună și știu să facă marketing – de la ambalaje, la modul de prezentare, denumiri și arome.

Paleta vine într-un ambalaj metalic, roz, cu inimioare ieșite în relief. Este imposibil să treacă neobservată. În interior se găsește o oglindă destul de mare și 16 farduri în nuanțe superbe, mate și sidefate. 

14 farduri sunt în formă de inimioară, iar 2 sunt dreptunghiulare, au o cantitate mai mare: Satin Sheets si Divinity. Nuanțe mea preferată dintre toate este Satin Sheets – care poate fi folosită cu succes ca și highlighter, nu doar ca și fard. Arată atât de bine. Este o nuanță sidefată, aurie.

Paleta Chocolate Bon Bons a devenit instantaneu favorita mea. Nu doar că arată cute, dar fardurile sunt perfecte – atât ca și culori, cât și ca textură. Pot să creez atât un machiaj natural, cât și unul colorat, datorită nuanțelor de roz și mov. Iar dacă am chef de un machiaj mai dramatic, folosesc nuanțe închise precum Dark Truffle, Malted sau Bordeaux.

 

Fardurile mi se par pigmentate, se blenduiesc ușor și au o textură fină, mătăsoasă. Cele mate par un pic mai prăfoase, însă nu sunt. Poate doar un pic mai slab pigmentate.
Deși în pozele cu swatch-uri nu am folosit o bază, atunci când mă machiez folosesc mereu o bază și orice fard rezistă de dimineață până seara, când mă demachiez.

 

Găsiți paleta aceasta, cât și alte produse de la Too Faced în Sephora. Iar dacă nu aveți un magazin Sephora în oraș, puteți să comandați online, pentru că Sephora România și-a deschis și magazin online.

Paleta Chocolate Bon Bons o găsiți aici, la prețul de 207 lei.

Mi se pare o paletă foarte bună, care poate fi oferită și cadou unei fete pasionate de machiaj. Așa că dacă se apropie ziua prietenei voastre și nu știți ce să îi oferiți cadou, v-am dat o idee 🙂

În curând voi filma și un tutorial de machiaj folosind această paletă, așa că abonați-vă la canalul meu de Youtube, pentru a fi la curent cu noutățile.

✰ Voi ați încercat produsele Too Faced? 
✰ Aștept să îmi spuneți cum vi se pare paleta aceasta.


 photo 6ad43b1e-ab10-4494-b6fd-411e4d93e3d0_zpsssrmu5tc.png

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

Jeffree Star Blood Sugar review & swatches

De aproape o lună am o nouă paletă de farduri de care sunt super încântată. Este vorba despre Blood Sugar de la Jeffree Star despre care o să vă povestesc astăzi. La finalul articolului puteți…