NYX a deschis primul magazin in ROMANIA!

*articol scris ieri, 2 iunie, seara tarziu, dupa o zi lunga.

 

Sunt în avion, e trecut de ora 22 și sunt trează de la ora 4 dimineața…am avut o zi lungă, plină, dar frumoasă. Poate că unii se întreabă “merită?”, iar raspunsul meu este categoric “da”. Chiar dacă sunt zile ca astea care cer “sacrificiu”, sunt bucuroasă că am ajuns aici. 

Am început acum să scriu în “Notes“, e prima dată când fac asta, dar acum am inspirație, deși nu mă gândesc decât la patul de acasă…mai este puțin și aterizăm în Cluj Napoca. Încă puțin…

Am deschis Notes și scriu…pentru că mâine probabil voi avea un alt sentiment, e mai bine când e totul proaspăt. Mi s-a întâmplat des să am o stare de asta euforică, să îmi spun în gând ce voi scrie pe blog, iar a doua zi sau mai încolo, dispărea și magia.

 

La 5 și un pic am ajuns la aeroportul din Cluj, ca după 2 ore să ne aflăm în Bucuresti. Am fost cu Alina, de aceea folosesc pluralul. Și ploua.

De fapt, ploua și la Cluj de dimineață, dar am sperat că se va îndrepta vremea. Din păcate, doar la întoarcere am prins soarele.

Aș fi putut să îmi schimb outfit-ul în ultimul moment, dar am așteptat ziua asta în care să port noua mea rochie de la MELOR, de care m-am îndrăgostit de cum am văzut-o pe site. Mi-a adus-o chiar Nicolle la Cluj și știam că o voi purta la acest eveniment.

 

Iar m-am lungit și înca nu v-ati dat seama despre ce e vorba, mai ales dacă nu sunteți la curent cu postările mele din social media (follow me: iguanitza – Snapchat, instagram, twitter).

Ei bine, în data de 28 mai s-a deschis primul magazin NYX din România, iar o parte din bloggeri am fost la inaugurarea din 2 iunie.

După ce am băut a treia cafea, la 10 ne îndreptam spre autocarul care ne aștepta să ne ducă la Constanța. A fost un autocar plin de bloggeri și makeup artiști, toți entuziasmați de excursia la Constanța, la magazinul NYX.

 

A fost o întreagă nebunie – muzică, baloane colorate, sesiuni de machiaj, băutură, finger food, o grămadă de fete pasionate de machiaj și de produse cosmetice și o atmosferă pe cinste.

Totul a decurs așa repede, încat cele 2 ore pur și simplu au zburat. Am primit mesaje de la câteva fete din Constanța, însa nu cred că au mai ajuns…

Magazinul NYX se găsește în City Park Mall și nu ai cum să nu îl vezi – te “împiedici” pur și simplu de el la intrare ha ha.

Iar când intri…ești în lumea culorilor, a texturilor și vezi fețe cunoscute precum Patrick Starr, Sonja Deluxe sau Linda Hallberg.

O veste bună pe care am aflat-o odată cu acest eveniment este că vom avea parte și de NYX FACE AWARDS și de abia aștept, pentru că vreau să îmi încerc norocul. Voi reveni cu detalii la momentul în care am toate informațiile.

Până atunci, aștept să îmi spuneți ce produse de la NYX ați încercat sau ați vrea să încercați.

 

Enjoy the photos!

 

Photo credit: Vali Bărbulescu

Outfit details:

Rochie MELORAICI

Adidași PUMAAICI

Ghiozdan ZARA

 photo 6ad43b1e-ab10-4494-b6fd-411e4d93e3d0_zpsssrmu5tc.png

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…