Pensule de machiaj: Real Techniques Bold Metals fake

Vă spuneam de curând că mi-am comandat un nou set de pensule de pe SheIn, un set de pensule dupe după Real Techniques Bold Metals. Și setul despre care v-am povestit aici este tot făcut după pensulele de la Real Techniques. Dacă data trecută am putut să compar pensulele alea cu pensulele originale, de data asta nu voi face asta. Mi-am dorit pensulele Bold Metals încă de când au apărut și de abia așteptam să apară și la noi. Dar când am văzut prețul unei singure pensule…m-am răzgândit. Serios, am prea multe pensule și de cele mai multe ori sunt entuziasmată de vreo pensulă, până iau alta.

Din poze par foarte fine pensulele, nu? Chiar așa sunt. Am rămas impresionată când le-am simțit părul moale, pufos și de abia așteptam să le încerc. Setul conține 7 pensule: 4 pentru față și 3 pentru ochi. Îmi place cum arată pensulele, par așa luxoase. Mânerul nu e din metal, ci îl simt ca fiind un plastic dur care imită metalul. Nu știu dacă pensulele originale Bold Metals sunt din alt material. Oricum, pentru mine nu contează din ce e făcut mânerul, ci mă interesează ca perii să fie de calitate. Pensulele astea sunt din păr sintetic, ceea ce înseamnă că sunt ideale pentru produsele cremoase. Pensulele mici sunt perfecte pentru aplicarea anticearcănului. Vă invit să aflați mai multe detalii despre pensulele de machiaj și care e diferența între cele cu păr sintetic și cele cu păr natural – CLICK AICI.

Pensule machiaj

Recunosc – mi-a fost un pic greu să le folosesc, asta din cauza faptului că perii sunt albi și nu voiam să le murdăresc. Însă soluția de la ebelin face o treabă excelentă și pensulele sunt ca noi după fiecare curățare.

Pensule machiaj SheInPensule de pe SheIn Mi se pare că sunt lucrate foarte bine, nu și-au schimbat forma și nu au pierdut niciun fir de păr. Sunt atât de fine, încât e o plăcere să le folosesc – preferatele mele sunt cea pentru blush și cea pentru iluminator (prima și a doua din poza de jos).

Dacă vă atrag, le puteți comanda de aici.

Eu sunt foarte mulțumită de ele și vi le recomand. Sunt niște pensule de calitate superioară, la un preț bun. Nu este primul meu set de pensule dupe și cu siguranță o să îmi mai comand atunci când văd ceva interesant.

Pensule chinezesti

Cum comand de pe SheIn?

Pentru că de fiecare dată primesc întrebări despre comenzile din afară, vreau să încerc să vă spun aici cum stă treaba.

Ca sa plasezi o comandă, trebuie să îți faci cont pe site și să ai un card pentru a face plata – plata se face întotdeauna când plasezi comanda.  Nu vă faceți griji, paginile sunt securizate.

Cât costă transportul?

La comenzile peste 30$ transportul este gratuit, altfel costă 14,99$ și nu cred că merită. Adică nu ar avea sens să comanzi ceva cu 5$ și să plătești transportul 15$. Există și opțiunea de livrare  expres, dar prețul e mai mare (25$ sau gratuit la comenzi de peste 99$).

În cât timp ajunge comanda?

Comanda ajunge în aproximativ 2 săptămâni de la confirmare, însă de cele mai multe ori stă încă 2 săptămâni la poșta din București, unde sunt sortate coletele. Asta dacă alegi transportul prin poștă. Dacă alegi livrare expres, în 10 zile primești pachetul.

Unde ajunge coletul?

Coletul ajunge cel mai probabil la poșta vamală, unde trebuie să stai la o coadă imensă. Dacă alegi însă transportul expres, prin curier, coletul ajunge la tine acasă.

Trebuie să plătesc ceva în plus?

Eu nu am plătit niciodată nimic și teoretic nici voi nu ar trebui să plătiți ceva – de obicei, pe colet e trecută o valoare mică, tocmai ca să fie evitate taxele vamale.

Camelia a scris un articol complet pe tema asta și îl puteți citi aici.

 

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…