Review: Giorgio Armani Luminous Silk Foundation

Sunt sigură că și voi ați auzit de lăudatul fond de ten Luminous Silk de la Giorgio Armani și v-ați întrebat cum este. Aceeași întrebare mi-am pus-o și eu, după ce am citit și auzit atât de multe despre el. Cică ar fi the holy grail, un fond de ten cum nu s-a mai văzut, ceva deosebit. Dar chiar așa este? Chiar dacă am un sertar plin de fonduri de ten, i-am făcut loc și acestuia. L-am comandat de pe , iar astăzi vreau să vă spun cum este.

A fost tare greu să mă decid asupra nuanței – în pozele de pe site-uri nu corespund nuanțele cu cele din realitate. Așa că am început să caut swatch-uri pe net, dar nu am găsit mare lucru. În cele din urmă mi-am ales nuanța 5. Eu am tenul deschis și de obicei merg pe a doua nuanță din paleta unui fond de ten. Am ales nuanța 5 pentru că am citit că nuanțle 1-3 sunt foarte deschise.

Eram pregătită să combin fondul de ten cu Shade Adjusting Drops de la The Body Shop (aici), însă nu a fost cazul pentru că mi se potrivește nuanța.

Luminous Silk Foundation 5

Fond de ten Armani

Ce fond de ten este?

Luminous Silk este un fond de ten lejer, are acoperire mică-medie și se simte foarte natural pe ten, nu încarcă.

Pentru ce tip de ten este?

Luminous Silk este un fond de ten care e potrivit tuturor tipurilor de ten.

Fond de ten Giorgio Armani Luminous Silk

Textura acestui produs este fină, se aplică uniform și arată bine pe ten. Recipientul e din sticlă mată, un pic greu, are pompiță și un capac negru din plastic dur.

Are o formulă care menține strălucirea naturală a tenului indiferent de câte straturi de fond de ten aplici.

Prima impresie

Având în vedere cât de lăudat este și că toată lumea vorbește de el, mă așteptam să fie ceva deosebit, însă nu mi se pare, chiar îl compar cu alte fonduri de ten mai accesibile. Am citit că ar menține tenul mat, însă dacă nu folosești o bază matifiantă, tenul lucește după câteva ore.

De cum l-am aplicat pe față, am simțit textura mătăsoasă – chiar se simte ca mătasea. Efectul e super. Dar trece rapid. Da, se simte un pic altfel decât alte fonduri de ten, mai ieftine, dar rezultatul mi se pare la fel.

fond de ten Luminous Silk

Mă așteptam să am tenul glowy când folosesc fondul ăsta de ten, dar tot ce pot să observ este că uniformizează nuanța pielii.

Deși la început nuanța pare un pic mai închisă pe ten, după câteva minute parcă se adaptează nuanței mele. Îmi place că uniformizează și acoperă micile imperfecțiuni și senzația de mătase pe care  simt în primele minute.

swatch Luminous Silk nuanta 5

Swatch GA Luminous Silk 5

Este un fond de ten mai scump, dar asta și pentru că brandurile high-end folosesc ingrediente speciale, de cea mai bună calitate. Despre produsele de lux am scris aici. Nu pot să nu compar Luminous Silk cu alte fonduri de ten, la prețuri mai mici. Mi se pare că face cam același lucru ca și Joviale (Ivatherm), Accord Parfait (L’Oreal) sau Fresh Nude (The Body Shop). Le am pe toate cele enumerate și nu văd nicio diferență.

Before After GA Luminous Silk
Before / After

IMG_5713

Dacă vă plac produsele luxoase și vreți să încercați fondul de ten Luminous Silk, vă recomand să îl luați , e la cel mai mic preț.

Acum că l-am încercat și am putut să îmi fac o părere despre el și știu că există fonduri de ten asemănătoare ca și efect, nu l-aș mai cumpăra încă o dată.

Totuși, voi continua să îl folosesc pentru că nu mi se pare un fond de ten rău.

IMG_5728

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…