Schimbari

Am făcut în sfârșit schimbarea…după ani în care mă tot gândeam dacă să mut blogul sau să îl las așa, s-a întâmplat. Cu ajutorul Denisei am făcut pasul ăsta. Iar Irina e cea care m-a ajutat cu noul logo. Și vreau să le mulțumesc din nou pentru ajutor și răbdare. De partea complicată cu mutatul și toată nebunia s-a ocupat Gabi, de la ProjectIt, așa că dacă aveți vreodată nevoie de ajutor pe partea asta, contactați-l.

Sper să vă placă ce vedeți, sper că vă place mai mult înfățișarea blogului și să vă facă plăcere să îmi citiți articolele. Vă urez bun venit în noua casă.

Au dispărut câteva chestii care făceau ca blogul să pară încărcat, printre care și lista de bloguri pe care le urmăresc. Știu că multe dintre voi intrați pe blogul meu ca să accesați blogurile respective, chiar și eu intram și le luam pe rând. V-am mai povestit despre Bloglovin și vă invit să vă faceți cont și să adăugați blogurile voastre preferate. Sunt mai ușor de urmărit toate acolo. În plus, descoperiți și alte bloguri noi.

IMG_5318

IMG_5319

Prima mea postare din casa nouă este aceasta și am vrut să vă arăt pozele pe care le-a făcut în urmă cu 2 zile, prin Parcul Central din Cluj.

Suntem deja în luna iunie, la jumătatea anului 2016, și vremea se schimbă de la o zi la alta – ba e cald, ba e frig, ba plouă și te întrebi dacă vine toamna sau ar trebui să fie vară.

Am ales o ținută lejeră, casual, numai bună de o plimbare în parc sau de o ieșire în oraș, la o limonadă.

Am purtat un sacou pe care mi l-am luat în urmă cu o lună, de pe Zaful – este dintr-un material semi-transparent și subțire, l-am combinat cu tricoul de pe SheIn, o pereche de blugi și adidași, bineînțeles.

IMG_5324

IMG_5327

IMG_5332

IMG_5343

IMG_5334

IMG_5337

IMG_5344

IMG_5355

IMG_5366

IMG_5368

IMG_5372

IMG_5374

Outfit details:

Ochelari de soare RAY BAN

Tricou – AICI

Sacou alb – AICI

Blugi – ZARA

Adidași – NIKE (AICI)

♦ click pentru reduceri de vară ♦

  IMG_5380

Aștept cu interes feedback-ul vostru! Cum vi se pare noul blog?

Outfit: Shiny Hair, Dirty Shoes

Toamna e anotimpul meu preferat și am mai spus asta. Azi-dimineață am luat-o prin Parcul Central și atât de mult mi-a plăcut plimbarea asta scurtă până în stația de tramvai. Nu știu dacă m-am îmbrăcat…

The Blue Bucket Bag | YVY Bags

În ultima perioadă am venit mai des acasă, la Sibiu. Des, adică în fiecare weekend. M-am săturat de drumul Cluj-Sibiu-Cluj, dar de abia aștept weekend-ul ca să ajung acasă. Chiar dacă trec atât de repede…