Urban Jungle

Acest weekend a fost dedicat pasiunii mele: am filmat vreo 4 clipuri pentru Youtube și am făcut poze pentru următoarele postări de pe blog. Am profitat că nu am fost la Sibiu în acest weekend și m-am ocupat de asta.

Nu pot să mă abțin, am vrut să evit chestia asta, dar…e atât de cald! Știu, mereu ne plângem de vreme – ba e cald, ba e frig, ba plouă și așa mai departe. Uneori simt că nu am aer, atât de greu de respirat e aerul de afară.

Anul trecut pe vremea asta probabil că stăteam pe balconul din centrul orașului, în apartamentul închiriat. Anul ăsta nu mai am balconul acela, aș putea să ies pe terasa comună sau în curte, dar parcă nu e același lucru.

Mi-am pregătit acum un pahar de vin, am aprins o lumânare Yankee Candle și aștept să mi se usuce unghiile în timp ce scriu aceste rânduri.

Vineri a fost atât de cald, încât am ales să port o pereche de pantaloni scurți, vintage (Wrangler, găsiți într-un dulap de acasă), un tricou lung, alb, lejer și o pereche de plimsolls. Și totuși, mi-a fost cald și așa.

IMG_5556

IMG_5544

IMG_5533

IMG_5531

IMG_5527

IMG_5524

IMG_5519

IMG_5518

IMG_5514

IMG_5509

IMG_5506

Outfit details:

Ochelari de soare: Burberry

Tricou: AICI

Pantaloni scurți: Wrangler

Încălțăminte: AICI

Accesorii: Talise, Pandora, Soufeel & Fossil

IMG_5515

Voi cum faceți față căldurii? 🙂

Outfit: Shiny Hair, Dirty Shoes

Toamna e anotimpul meu preferat și am mai spus asta. Azi-dimineață am luat-o prin Parcul Central și atât de mult mi-a plăcut plimbarea asta scurtă până în stația de tramvai. Nu știu dacă m-am îmbrăcat…

The Blue Bucket Bag | YVY Bags

În ultima perioadă am venit mai des acasă, la Sibiu. Des, adică în fiecare weekend. M-am săturat de drumul Cluj-Sibiu-Cluj, dar de abia aștept weekend-ul ca să ajung acasă. Chiar dacă trec atât de repede…