Beauty Bay #wishlist

Am descoperit site-ul Beauty Bay căutând după rujurile Gerard Cosmetics. Văzusem poze cu rujurile mate pe Intagram și cu un search pe Google, am ajuns pe site-ul Beauty Bay.
Voiam un site din Europa, să primesc produsele rapid și să îmi ajunga coletul la poșta de cartier.
Mă așteptam să fie mai scump rujul Hydra Matte Liquid Lipstick, dar are un preț decent. Despre rujurile mate de la GC vreau să vă povestesc într-un articol separat, în curând.

Astăzi vreau doar să fac un #wishlist, mai ales că de curând au băgat încă un brand la care visam: MILANI!

Pe Beauty Bay sunt disponibile în jur de 200 de branduri, multe branduri care la noi nu se găsesc.

Înainte să vă arăt ce se află pe wishlist-ul meu, vreau să vă spun că Beauty Bay este din Anglia, coletele ajung prin poștă într-o săptămână, iar transportul e ieftin sau gratuit.
La comenzile de peste 18€, transportul e gratuit, însă nu primești număr de tracking. Dacă vrei să îți urmărești coletul, plătești vreo 3€. Eu am ales varianta fără număr de urmărire și a fost ok.
Oricum nu mă ajută cu ceva numărul ăla.

Plata se face în momentul în care plasezi comanda, nu există plată cu ramburs – și așa e la toate cumpărăturile online din afara țării.

Am deja 2 comenzi la activ și cu siguranță voi plasa încă una în curând.

Că tot vorbeam de MILANI, vreau să încerc în primul rând măcar un blush. De mult am pus ochii pe blush-urile alea, dar nu am avut de unde să iau. Apoi, sunt curioasă cum sunt rujurile lor mate. Culorile sunt foarte faine. Am ochit și câteva farduri, care par așa cremoase și pigmentate.
De mult vreau să pun mâna și pe un fard de la Makeup Geek – foiled eyeshadow pan. Nuanțele sunt incredibile și deja îmi imaginez cum aș putea să mă machiez cu ele ha ha.

Despre beautyblender-ul original v-am povestit aici și aici. Pe Beauty Bay am găsit varianta glam a acestuia, vine la pachet cu un suport care arată așa luxos, perfect pentru a pune prețiosul burețel să se odihnească după ce îl folosim.

Tot pe site-ul ăsta am găsit și brandul Morphe Brushes și am fost uimită de prețurile mici. Am tot auzit-o pe Nikkie (nikkietutorials) vorbind despre farduri și am văzut cât sunt de pigmentate. Mă tentează și o paletă de farduri, deși am un sertar PLIN.

[show_shopthepost_widget id=”1795012″]

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…