The Blue Bucket Bag | YVY Bags

În ultima perioadă am venit mai des acasă, la Sibiu. Des, adică în fiecare weekend. M-am săturat de drumul Cluj-Sibiu-Cluj, dar de abia aștept weekend-ul ca să ajung acasă. Chiar dacă trec atât de repede zilele în care sunt aici, mă bucur așa mult să știu că sunt în Sibiu.

În cazul în care ajungeți pe aici, ar trebui să citiți articolul ăsta pentru câteva recomandări. Veți observa din poze de ce îmi place atât de mult orașul ăsta. Bine, asta pe lângă faptul că aici am casă, famile, prietene și locurile mele favorite.

Un lucru care îmi place foarte mult la Sibiu este faptul că te poți plimba pe străduțele înguste, ferite de circulația auto și admirând clădirile vechi.

IMG_5847

IMG_5909

IMG_5856

IMG_5846

Answear

IMG_5819

IMG_5915  YVY Bags

IMG_5957

IMG_5952

Sibiu

IMG_5939

IMG_5935

IMG_5900

IMG_5861

Pozele astea au fost făcute la începutul lunii Iulie, însă doar acum apuc să le postez. Probabil că ați observat că nu am mai fost atât de activă pe blog și nu știu să vă spun care e motivul. Uneori nu am inspirație, alteori prefer să las laptopul pe noptieră și să fac alte lucruri. Iar de multe ori sunt foarte activă pe Snapchat (iguanitza) și uit că am și un blog.

Am atâtea idei de postări, de review-uri și alte articole, dar mereu intervine ceva și nu îmi place să fac ceva doar de dragul de a fi făcut. Am poze pregătite, trebuie doar să am inspirație și timp ca să vi le prezint și vouă.

Revenind la postarea de azi, vreau să vă prezint noua mea geantă de la YVY Bags: Blue Glass Nappa. Pe lângă faptul că găsiți o grămadă de modele superbe și culori, puteți să transformați geanta într-un smart bag, adică dotată cu lumini și încărcător pentru telefonul mobil.

IMG_6006

Eu am varianta simplă și, chiar dacă geanta nu pare mare și încăpătoare, vă spun eu că este. Și puteți să vedeți și voi, urmărind clipul de la sfârșitul postării. Geanta este împărțită înăuntru, pe mijloc are un compartiment cu fermoar, iar pe laterale sunt atașate buzunare mai mici – pentru telefon, chei, oglindă sau alte lucruri mici.

IMG_5809


Outfit details:

Rochie 2 piese: AICI

Adidași NIKE Son of Force : AICI
Geantă: AICI

Ceas: Fossil

Ochelari soare: Burberry

Outfit: Shiny Hair, Dirty Shoes

Toamna e anotimpul meu preferat și am mai spus asta. Azi-dimineață am luat-o prin Parcul Central și atât de mult mi-a plăcut plimbarea asta scurtă până în stația de tramvai. Nu știu dacă m-am îmbrăcat…

Urban Jungle

Acest weekend a fost dedicat pasiunii mele: am filmat vreo 4 clipuri pentru Youtube și am făcut poze pentru următoarele postări de pe blog. Am profitat că nu am fost la Sibiu în acest weekend…