Cea mai buna inghetata

Dacă mă urmăriți pe Snapchat (iguanitza), sigur ați văzut că sunt înnebunită după înghețata Siviero Maria, cea de alune este preferata mea. Dacă nu mă urmăriți acolo, vă spun eu despre ce e vorba astăzi. Este prima oară probabil când scriu aici pe blog despre mâncare – adică scriu un articol doar despre această înghețată, care-mi încântă simțurile.

M-am tot gândit dacă să scriu sau nu, pentru că nu e în domeniul meu și poate că o să spuneți că am înnebunit. Dar credeți-mă, odată ce o să încercați înghețata asta, o să mă înțelegeți.

IMG_6051

Așa cum la începutul carierei mele de blogger scriam despre tot felul de nebunii din viața de zi cu zi (cum nu am putut să dorm într-o noapte de vară din cauza muștelor, cum am descoperit eu ce bine se simte tenul după ce îmi pun struguri pe față etc), m-am gândit să scriu și astăzi o postare de asta ieșită din comun.

Am descoperit înghețata asta în urmă cu vreo 2-3 ani, însă am încercat-o doar pe cea cu Panna Cotta. Mie îmi place să mănânc înghețata topită și uneori renunț la ea tocmai pentru că nu am răbdare să se topească.

Cumva aveam poftă de înghețată, așa că mi-am luat varianta mini a acestei înghețate și am zis să încerc și alte arome. Astfel am ajuns să dezvolt o pasiune pentru înghețata Siviero Maria – Bacio. Poate că vă gândiți că este o banală înghețată de alune, dar vă garantez că nu e așa. Nu am stat mult pe gânduri și mi-am cumpărat și varianta mare – Doamne, cât e de bună! Seamănă la gust cu pralinele Ferrero Rocher! Exact așa.

IMG_6046

Mi-am cumpărat ieri și varianta cu fistic, însă nu m-a dat pe spate și m-am întors tot la cea cu alune. Am mâncat zilele trecute aproape o cutie întreagă…singură!

IMG_6034

IMG_6053 IMG_6052
IMG_6036

Am primit câteva mesaje de la fetele care au văzut pe Snapchat ce reacții am legate de înghețata asta. Și toate mi-au confirmat că e incredibil de bună!

Înghețata se găsește în hypermarketuri, dar ca să nu o căutați, mergeți la sigur, în Kaufland.

Există multe variante, pentru toate gusturile. Iar dacă nu vă puteți decide, există și varianta mai mică, la 70g. La varianta mică am văzut și aromă de lămâie, dar la cantitate mare nu am văzut.

IMG_6033 IMG_6027 IMG_6032

Probabil că vă gândiți că este scumpă, dar pot să vă liniștesc și să vă spun că are un preț accesibil (caserola de 1l costa 15-20 lei, în funcție de aromă). Am mai văzut eu tort de înghețată la 80 de lei, dar nu e cazul. Și există și varianta bio.

Căutând informații despre înghețata asta, am descoperit site-ul românesc – aici.

Este un gelato original!

Siviero Maria este un GELATO autentic italian, produs după rețete tradiționale, de către maeștrii gelatieri, care sunt specializați în producerea unui gelato cremos.
Astfel, s-a ajuns la o producție anuală de 9000.000 kg, iar până în 2014, capacitatea de producție a crescut până la 12.000.000 kg pe an.

Întregul proces de producție este realizat cu măiestrie, începând de la preparea gelato, până la umplerea cutiilor și decorare.

Metoda de lucru și calitatea ingredientelor folosite la preparare, sunt secretele succesului pe care Siviero Maria îl are pe piața internă și internațională.


Este ambalat manual!

Fiecare cutie de gelato Siviero Maria este umplută manual în fabrica din Italia. Abilitățile maeștrilor gelatieri permit păstrarea unui gelato cremos, chiar și atunci când îl iei direct din frigider.


Este decorat manual!

Următorul pas, după umplerea cutiilor, este decorarea manuală.
Gelato este decorat manual cu produse prime de calitate, precum alune de pădure din Piemonte, fistic din Sicilia, biscuiți Amaretti, ciocolată din Belgia, boabe de cafea învelite în ciocolată, fructe confiate…

Decorarea manuală îți permite să vezi fiecare detaliu în parte, ceea ce arată calitatea gelato.

O valoare adăugată inimitabilă!

Dacă vă invitați prietenii la o poveste la voi acasă, puteți să îi surprindeți cu înghețata asta. Mie mi s-a făcut poftă, așa că o să mă duc la congelator să iau caserola de gelato cu aromă de Ferrero Rocher.

IMG_6029 Outfit details:

papuci de casă Pusheen – Reserved

tricou alb – AICI

blugi – AICI

ruj – Colorpop (Be-Dazzled)

Sigur v-am făcut curioase, așa că aștept să îmi spuneți cum vi se pare după ce o încercați 🙂

Credeți-mă, nu se compară cu nicio înghețată de pe piață.

P.S.: Nu am primit înghețata și nici nu sunt plătită ca să fac reclamă, dar nu m-aș supăra dacă Siviero Maria mi-ar trimite un congelator plin de înghețată :))

Operatia de maxilar si aparatul dentar

A trecut mai mult timp de la primul articol despre operație și aparatul dentar. Astăzi urmează partea mult-așteptată în care vă dau detaliile despre operație, în ce constă, cum a fost recuperarea, cum mi s-a…

Operatia de maxilar si aparatul dentar

De când mă știu am avut probleme cu dinții. Mereu mi-am dorit zâmbetul ăla perfect, cu dinții albi și frumos aliniați. Nu am fost vreodată complexată și nu m-am gândit că ar fi ceva grav….