Tutorial de machiaj cu paleta de care te vei indragosti: Flaming Love

În urmă cu vreo 2 luni am pus ochii pe o paletă cu niște farduri perfecte pentru vară. Văzusem un video scurt în care era prezentată paleta și când am văzut cât de pigmentate sunt culorile, am trecut-o pe #wishlist.

Nu a durat mult și am primit-o de la Inspired Beauty. Vorbesc despre paleta Flaming Love de la Makeup Addiction. Trebuie să vă mărturisesc că nu am auzit până acum de acest brand, dar cu un search pe Google, am aflat că e o firmă din Anglia. Și nu doar atât.

Flaming Love

Pe lângă farduri, pigmenți și iluminatoare, există și pensule sau gene false. Pe lângă paleta Flaming Love pe care mi-o doream atât de mult, am primit și un pigment (nuanța French Manicure), o pensulă de față (numa’ bună pentru a aplica blush-ul sau pentru a estompa conturul), o pereche de gene false (mă lupt cu genele false, nu reușesc să le aplic perfect, dar ajung eu acolo…), dar și un ruj mat de la L.A. Girl (super rezistent, chiar dacă e un ruj clasic și nu lichid).

swatch Flaming Love

Aș fi vrut să filmez un video la scurt timp după ce am primit pachetul, însă am avut o perioada aglomerată și timpul nu mi-a permis să mă ocup de Youtube și de blog așa cum îmi doream.

Am filmat un tutorial cu această paletă luna trecută și de abia acum am reușit să îl editez și să îl postez. Îmi place tare mult ce a ieșit, culorile din Flaming Love sunt atât de puternice. Sunt spectaculoase. Ghiciți oare care e nuanța mea preferată din cele 8?

Cu ajutorul acestei palete am creat un look bronzy, de vară, care ar pune pielea bronzată în evidență.

Mai jos aveți câteva poze, iar la final găsiți lista cu produsele folosite, dar și tutorialul de machiaj.

IMG_5272

IMG_5693

IMG_5619  IMG_5688      Tutorial de machiaj Machiaj ochi caprui IMG_5656   IMG_5646  IMG_5626    IMG_5612 IMG_5608  IMG_5596 IMG_5580     IMG_5687

Îmi place pigmentul de la Makeup Addiction Cosmetics atât de mult, încât l-am folosit și ca highlighter pe pomeți și pe buze, pentru un efect mai special.

Produse folosite:

TEN:
★ Giorgio Armani Luminous Silk Foundation #5
Review: http://goo.gl/Jpgt9S
★ L.A. Girl HD Pro Conceal, Natural
★ Maybelline Instant Age Rewind, Fair
★ NYX Highlight & Contour Pro Palette
★ The Body Shop Honey Bronze dome, 02
★ Makeup Addiction Cosmetics pigment, French Manicure

OCHI:
★ Urban Decay Eyeshadow Primer Potion
★ L’Oreal Color Riche L’Ombre Pure, Nude
★ Makeup Addiction Cosmetics palette – Flaming Love (https://goo.gl/LBoLxB)
★ NYX Eye Brow Gel, Blonde
★ Makeup Addiction Cosmetics pigment, French Manicure
★ Too Faced Better than Sex mascara
★ Kat von D Tattoo Liner
★ MAC Chromaline – White
★ Anastasia Beverly Hills Highlighter

BUZE:
★ Gerard Cosmetics Hydra Matte Lipstick – Invasion (http://goo.gl/thzQEZ)
★ Makeup Addiction pigment, French Manicure

IMG_5700

Sper să vă placă și să vă inspire!

Aștept comentariile voastre.

Produse de machiaj ieftine si bune

Am stat un pic să mă gândesc dacă să scriu acest articol sau nu. Știu că lumea nu mai citește bloguri, însă sunt de părere că uneori mai dau un search pe Google pentru a…

Pensulele mele de machiaj preferate

Cred că oricine folosește produse de machiaj, folosește și pensule de machiaj. Aplicatoarele cu bureței pentru farduri sunt de domeniul trecutului pentru mine și în urmă cu vreo 6 ani am început și eu să…