Noutati de la Batiste

Am pregătit pozele astea în urmă cu 2 luni. Și de atunci stau în draft. Știu, suntem deja în august și de abia acum vă povestesc despre noile produse de la Batiste.

Dar cred că postez la fix, căci până în 31 august, găsiți produsele Batiste cu doar 15 lei, în farmacia Sensiblu (la produsele selectate, în limita stocului disponibil). Găsiți promoțiile lunii august aici.

În urmă cu 2 ani, cam în perioada asta, s-a lansat Batiste și în România. În sfârșit, citisem și auzisem atâtea păreri pozitive despre celebrul șampon uscat. Citiți articolul aici.

Anul acesta, Batiste a adăugat noi produse în portofoliu, astfel încât acum găsim și produse de styling.

Prin aprilie căutam cu disperare noile produse – am luat toate farmaciile Sensiblu la rând și nu găseam produsele. Scrisesem pe pagina de Facebook că le caut și nu le găsesc, iar cei de la Batiste au fost drăguți și mi-au trimis 2 produse pe care mi le doream: Texturizing Spray și Frizz Tamer. Sincer, nu știu dacă aveam nevoie de ele, având în vedere că mai am spray-uri pentru texturarea și netezirea părulu. Dar na, îmi place să încerc produse noi, deși nu cred că am nevoie de ele.

Și culmea, când am intrat a doua zi în Sensiblu, am găsit gama nouă la raft. Și mi-am cumpărat și spray-ul Heat&Shine. Așadar, am 3 produse noi de la Batiste, despre care o să vă povestesc astăzi.

Batiste Styling Hair

Texture Me – Texturizing Spray mi se pare ideal pentru o coafură ciufulită, dacă ai părul mai scurt și vrei să arate messy. Genul de păr cu aspect de just got out of my bed. Este un spray ce oferă textură și volum părului și are o formulă care să îngrijească firul de păr. Conține ulei de inca inchi (nu am mai auzit până acum de așa ceva) și keratină. Părul rămâne moale și natural, nu este lipicios din cauza spray-ului și în mai puțin de 1 minut poți avea o coafură messy.

Mi se pare că încarcă puțin părul. Adică eu simt că trebuie să mă spăl pe păr a doua zi sau după 2 zile, dacă îl aplic pe părul proaspăt spălat.

Smooth It – Frizz Tamer se adresează persoanelor cu păr cârlionțat și rebel, însă mi se pare bun și pentru persoanele care au părul electrizat. La fel ca și Texture Me, și acesta are o formulă cu keratină și ulei de inca inchi (o să dau un search pe Google după ce termin de scris, ca să văd despre ce e vorba).

Chiar dacă am părul drept, mi se electrizează părul și uneori apelez la un produs anti-frizz

Shield My Lockheat & Shine Spray este un spray de păr pentru protecție termică. În cazul în care folosești placa, foehn-ul sau ondulatorul, produsul ăsta e foarte bun și accesibil ca preț. Ca să nu se usuce firul de păr și să poți să îl aranjezi cu produsele enumerate, folosește înainte acest spray. Totuși, nu trebuie să exagerăm și să folosim placa/ondulator/bigudiuri electrice zilnic.

Acest spray este 2in1. Oferă strălucire și protecție termică. Se folosește pe părul uscat, dar eu l-am folosit și pe părul umed (ca să îmi usuc părul cu foehn-ul) și mi-am părul meu chiar arăta mai shiny decât de obicei.

Poate fi folosit și ca un simplu spray de strălucire, nu doar pentru protecție termică.

Heat & Shine Batiste

Batiste Stylist

Comunicat oficial:

Fii glamurous!  Aranjează-ți părul exact cum dorești în timp record. Descoperă Batiste!

Aliatul părului perfect aranjat, cu un aspect proaspăt în doar câteva secunde, Batiste este cel mai mare și mai iubit brand de șampoane uscate din lume. Mereu trendy și îndrăznețe, produsele se inspiră constant din viața femeilor ce vor să fie aranjate, deși ritmul de viață este de cele mai multe ori amețitor… Totuși, cu Batiste aranjatul părului nu mai este o problemă!  Fă-l să arate perfect în câteva momente!

Batiste vrea să ofere mai mult… așa că, începând cu luna aprilie se lansează gama Stylist, cu produse inovatoare de styling și coafat. Șamponul uscat XXL Volume se reinventează și devine Batiste Stylist XXL Volume, iar gama este completată de: fixativ lejer, spray de protecție termică și strălucire, texturizator și spray anti frizz.

În plus, pe lângă binecunoscutele șampoane deja existente în farmacii – Original, Blush, Tropical, Cherry, Light&Blonde, Deep&Dark,  gama Batiste se va îmbogăți cu încă un produs – Heavenly Volume, special creat pentru a oferi părului volum instant și prospețime.

Logo-ul brandului se transformă din “batiste” în “Batiste”, iar toate produsele primesc un look nou, mai fresh și mai atrăgător.

Batiste Styling

Voi ați încercat șamponul uscat Batiste? Dar produsele din gama de styling

Pentru a vedea gama completă, intrați pe site-ul oficial.

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…