Ce este LipMonthly?

Dacă vă plac rujurile și vreți să încercați produse și branduri noi, sigur o să vă placă și articolul acesta. Cu 6$ primești un etui mic, frumos și 4 produse de buze, full size! Este vorba despre un serviciu LipMonthly.

În luna mai am fost contactată de cineva de la LipMonthly și mi-a propus să îmi trimită primul etui, să văd cum este acest serviciu oferit. Am fost curioasă și am acceptat.

Am primit în fiecare lună câte un colet cu produse de buze, iar astăzi vreau să vi le prezint și să vă spun cum funcționează.

LipMonthly vine din America, însă termenul de livrare e destul de scurt – pachetul fiind trimis prin DHL până în România. Cam în 2 săptămâni ar trebui să ajungă la poșta vamală – asta dacă nu e ținut pentru procesare la noi în țară mai mult decât ar fi cazul. Penultimul etui, cel de iulie, a ajuns la timp, însă până săptămâna trecută l-am crezut pierdut, căci nu a mai ajuns.

În fiecare lună am primit un etui mic, colorat și frumos, în care am găsit produse de buze. În prima lună, adică în mai, am găsit și o mască de față.

Produsele sunt vegane, nu sunt testate pe animale, iar prin acest serviciu avem ocazia să încercăm produse de labranduri care nu se găsesc la noi.

În etui găsim și un card pe care scrie denumirea produselor și prețurile acestora. Poate o să spuneți că prețurile sunt umflate, însă am verificat și chiar atât costă.

IMG_7633

Nu știu cum se face, dar mi-au plăcut toate produsele și chiar m-au nimerit cu nuanțele. În plus, unele produse pot fi folosite și pe post de blush, cum ar fi Jello Shot de la So Susan. Îmi place ideea de a încerca produse noi și de a descoperi branduri diferite. Primul etui a avut produse în valoare de 68.95$. Am găsit un ruj roz de la dirty little secret, un gloss stain de la Manna Kadar, într-o nuanță de roz prăfuit, produsul Jello Shot de la So Susan, care are o nuanță ciudată în tub dar odată aplicat pe buze/obraji, devine un roz discret. În plus, rezistă foarte bine. Iar masca Fango Mud Therapy de la Jor’el Parker are o cantitate de 30 ml și are loc în orice etui și e perfectă pentru călătorii.

13735130_1063604157040289_5185224617299494913_o

În iunie am primit 3 produse de buze și un iluminator cremos, care poate fi folosit și pe buze, având o nuanță discretă de roz. Din cele 4 produse, untul de buze, în nuanța nude, a fost preferatul meu. Am primit și un ruj sub formă de creion, într-o nuanță închisă de burgundy și un baton care poate fi folosit atât ca și blush, cât și ca ruj. Dacă îmi aduc bine aminte, valoarea produselor a fost de 78$.

Photo 07-09-16 08 04 01

Ediția de iulie a venit într-un etui summerish și am primit 3 produse de buze – 2 rujuri și un gloss pentru volumul buzelor, mentolat, și un shimmer de la bellapierre. Cred că produsul de la bellapierre poate fi folosit ca și fard de ochi sau fard de obraz, nu e un produs de buze.

LipMonthly

Etui-ul de august conține un creion de buze Lord&Berry, foarte cremos și pigmentat, un ruj sub formă de creion de la Manna Kadar, un stick imens de la Hikari – poate fi folosit și ca blush și un produs 2in1 care poate fi folosit pe post de ruj sau blush.
Deși LipMonthly este un serviciu care oferă produse de buze, eu am găsit și produse multifuncționale, cum ar fi fardul acela de la bellapierre, masca de față sau produsele care pot fi folosite și ca blush.

Mi-ar plăcea să găsesc și produse de la Ofra, Pixi sau Revlon într-unul din etui.

Cât costă?

Dacă vă comandați un etui, prețul acestuia e de 12,95$. Dacă folosiți codul ALEXANDRA55, aveți reducere de 55% la prima comandă/primul etui și prețul vine undeva la 6$.

Transportul este gratuit.

Unde ajunge coletul?

Având în vedere că este un colet primit din afara Europei, coletul ajunge la poșta vamală – nu trebuie să mai plătiți nimic în plus. În articolul acesta găsiți tot ce trebuie să știți despre taxele vamale și coletele care ajung din afara Europei.

Cum funcționează?

Trebuie să comandați înainte de începerea lunii. Adică dacă vreți să comandați ediția de octombrie, trebuie să plasați comanda de pe acum. Se plătește cu cardul – banii vor fi trași de pe card doar în data de 1. Așadar, asigurați-vă că aveți bani în cont, ca toată procedura să se desfășoare cu succes.

Eu zic că merită să încercați și voi. Nu uitați de codul de reducere: ALEXANDRA55

Sunt curioasă să aflu ce părere aveți voi de acest serviciu. Ați mai auzit de LipMonthly?

 

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…