De ce sa ai cardul Royal Passport de la Sabon?

Despre SABON v-am mai povestit eu, iar astăzi vreau să vă povestesc și despre avantajele pe care le aveți cu cardul Royal Passport.

Am făcut cunoștință cu acest brand în urmă cu vreo 4 sau 5 ani, iar de atunci i-am rămas fidelă. Nici nu a durat mult până să îmi achiziționez cardul Royal Passport, pentru a mă bucura de oferte.

Primul meu produs a fost un exfoliant de corp. Iar de atunci am încercat mai multe produse SABON. Nu a trecut mult timp până să îmi dau seama de calitatea produselor. De fapt, exfoliantul ăla chiar m-a dat pe spate.

Rapid a devenit brandul meu preferat când vine vorba de îngrijirea pielii corpului.

Produsele sunt un pic mai scumpe decât ce găsim pe rafturile din magazine, însă și ingredientele folosite sunt de înaltă calitate. Iar ambalajele sunt alese și făcute cu atenție.

Produsele SABON conțin ingrediente naturale, de calitate. Produsele sunt luxoase, iar eu mă simt răsfățată atunci când folosesc crema de mâini, uleiul de duș sau exfoliantul de corp. Textura produselor e unică. Sincer, merită încercate produsele.

De câteva ori pe an, cei de la SABON oferă reducere de 40% la toate produsele. Asta dacă aveți cardul Royal Passport. Royal Passport Day se numeste această zi încântătoare, care ne invită să facem shopping.

Royal Passport Sabon

Cum obții cardul?

Este simplu. Orice client poate intra în posesia cardului – costă 20 de lei și oferă beneficii posesorului.

De exemplu, de Royal Passport Day ne bucurăm de discounturi de 40% la toate produsele, iar în alte zile de 10%, la orice achiziție. În plus, în fiecare lună, se oferă 20% reducere la un produs selecționat.

De ziua de naștere, ne așteaptă un cadou special în magazin, care poate fi ridicat în termen de 30 de zile de la ziua noastră de naștere. Iar cadourile sunt utile, eu m-am bucurat mereu de produsele găsite în punga specială. Pe lângă produse, am găsit și voucher de reduceri pentru achiziția următoare.

Eu profit mereu de această zi și recumpăr aroma de cameră, care e genială. O sticluță de 250 ml mă ține cam 2-3 luni, timp în care întâmpin un miros plăcut când intru în casă.

Cardul poate fi folosit atât în magazinele fizice SABON, cât și online. Dacă îl cumpărați chiar de RP-Day, reducerea se aplică și cardului. Simplu – faceți cumpărăturile, adăguați și cardul și vă bucurați pe loc de beneficii.

Chiar și fără card, tot merită să cumpărați produsele astea, dacă nu le-ați încercat până acum.

Sabon

Sunt niște produse excepționale, care pot fi și cadoul ideal pentru cei dragi.

De abia aștept următorul RP-Day ca să mai bifez niște produse de pe „wishlist”.

Ce spuneți, vă cumpărați și voi cardul Royal Passport să vă bucurați de avantajele despre care v-am spus?

Ați încercat produsele Sabon? Care sunt preferatele voastre?

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…