First impressions: Too Faced The Power of Makeup

Așteptarea a luat sfârșit: paleta The Power of Makeup de la Too Faced în colaborare cu Nikkietutorials a ajuns, în sfârșit, și în România – în Sephora.

Încă de când am aflat că va apărea, am zis că trebuie să fie a mea. Era planificat să apară din 1 Septembrie în România, dar a apărut de abia săptămâna trecută. A fost o perioadă în care mergeam des în Sephora, cu speranța că o voi găsi.

M-am întristat și mi-am zis că nu îmi mai trebuie. Apoi au început să apară review-urile pe Youtube și foarte multe fete spuneau că e o dezamăgire, că fardurile nu sunt pigmentate, sunt prăfoase și că se lucrează greu cu ele.

Zilele trecute eram în mall și am zis să intru și la Sephora, să văd ce a mai apărut și dacă găsesc paleta asta. Eram convinsă că nu o voi cumpăra. Am vrut doar să o văd și eu așa live.

Degeaba am întrebat de ea, căci răspunsul a fost “nu o avem, doar ce e aici la raft”. M-am mirat că nu este, mai ales că am primit mesaje de la fete care au văzut-o și știau că o caut.

M-am mai uitat prin magazin și am ajuns la un raft unde erau noutăți: TONY MOLY, beautyblender nude și…THE POWER OF MAKEUP! Vreau să cred că fata pe care am întrebat-o era în prima ei zi acolo și nu cunoștea încă produsele.

Tester nu aveau, însă mi-a deschis o paletă, am văzut culorile alea vibrante și mi-am luat-o.

Am ajuns la casă și stăteam să mă gândesc daca am nevoie de ea, dacă o voi folosi, dacă merită și mă întrebam dacă nu sunt fardurile pigmentate?. Am avut câteva tentative să ies din rând și să plec din magazin, dar într-un final am plecat cu ea acasă.

The Power of Makeup conține 9 farduri, 2 blush-uri, o pudra bronzantă și un highlighter. În cutie se mai află o pungă de plastic cu un rimel mini Better Than Sex, varianta mov, un glitter, un primer mini Shadow Insurance și un tuș lichid full-size (care costa aproximativ 100 lei separat).

Am ajuns acasă și am încercat fardurile cu emoție. Despre ce vorbesc fetele alea de pe Youtube?! Serios. Fardurile sunt pigmentate, mai puțin Wham Bam – care este o nuanță intensă de mov, însă pe piele e mai sheer. Cele 3 farduri sclipicoase mi se par așa catifelate. Într-adevăr, Sugar Coated a picat un pic pe obraz când am aplicat, însă arată impecabil.

Bluhs-urile au niște culori frumoase și se aplică bine pe ten și rezistă o zi întreagă. Despre iluminatorul care se află în paletă am auzit numai păreri negative – că nu se vede, că e prăfos, că nu rezistă bine. Povești. Dacă mă urmăriți pe Snapchat, sigur ați văzut acolo cum arăta aplicat, fără efort. A rezistat până seara când m-am demachiat.

Tușul este negru intens, se lucrează foarte bine cu el, mi-am trasat niște linii de tuș faine și la finalul zilei arăta ca și cum l-aș fi aplicat înainte.

Chiar nu știu de ce are atâtea review-uri negative, pentru că mie mi se pare o paletă bună.

Voi filma și un tutorial și voi reveni cu un review mai detaliat + swatch-uri.

Vă recomand să nu vă luați după gura lumii și să v-o cumpărați dacă v-o doriți. Este ediție limitată și…știți cum e: Nothing haunts us like the things we didn’t buy!

Prețul paletei este de 236 lei și se găsește exclusiv în magazinele Sephora.

Machiajul ochilor realizat cu paleta The Power Of Makeup:

iguanitza

 

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…