Review: apa micelara bifazica Garnier

Prin martie am fost în Germania și acolo am descoperit apa micelară bifazică de la Garnier. Am fost tare curioasă să o încerc, mai ales că scrie că îndepărtează chiar și machiajul waterproof.

Deși nu folosesc produse waterproof, îmi îndepărtez greu machiajul dacă folosesc o simplă apă micelară.

Am mai prezentat-o pe blog și pe Youtube și mă bucur că a apărut și pe rafturile din magazinele noastre. Multe dintre voi m-ați întrebat cum e și câteva dintre voi ați încercat-o și aveți aceeași părere ca și mine: este genială!

Garnier Water in Oil

Înainte să încep să vă povestesc mai multe despre ea, vreau să vă spun că eu nu văd apa micelară ca pe un produs demachiant. Pur și simplu nu este gândită pentru asta, ci este un produs complementar, care ar trebui folosit după demachiere. Micelele au rolul de a șterge urmele de machiaj și murdărie de pe față. În plus, după ce folosești apa micelară, nu e nevoie să te clătești sau să folosești alte produse de curățare.

Știu că sunt fete care nu sunt de acord cu mine și folosesc apa micelară pe post de demachiant cu succes.

Dacă aș folosi apă micelară normală pentru demachiere, ar trebui să folosesc vreo 4-5 dischete demachiante pentru ten și vreo 4 pentru fiecare ochi și ar trebui să insist ca machiajul să dispară complet.

Eu folosesc apa micelară obișnuită dimineața, înainte să mă machiez. Nu mă spăl pe față, apa micelară e suficientă.

img_7050

Apa micelară bifazică de la Garnier însă e altceva. O folosesc pe post de demachiant, mi se pare foarte eficientă, iar asta datorită uleiului de argan din compoziție. Fiind un produs bifazic (ulei+apă), puterea de demachiere este mai mare. Nu mă așteptam să fie atât de eficientă și să nu fiu nevoită să folosesc alte produse demachiante înainte.

Am rămas impresionată și o folosesc zilnic.

Îmi place tare mult mirosul, e un miros discret, dulceag. Îmi place că îmi lasă tenul catifelat și, chiar dacă este un produs pe bază de ulei, nu rămâne vreo peliculă grasă pe față.

Eu am tenul mixt/gras și este potrivită pentru mine, nu îmi îngrașă tenul deloc.

img_7052

Cum se folosește?

Înainte de folosire, trebuie agitată bine, ca să se combine uleiul cu apa. Se separă destul de repede, așa că trebuie să repetați procedura de fiecare dată când folosiți altă dischetă.

Cantitatea este generoasă, 400 ml, care ar trebui să ajungă pentru 200 de utilizări.

apa micelara bifazica Garnier

Apa micelară bifazică de la Garnier este un produs minunat, înlocuiește alte produse demachiante și nu pot decât să v-o recomand.

Prețul recomandat este de 26,35 lei, însă în hypermarket-uri (Cora, Auchan, Carrefour) o găsiți la un preț mai mic.

Acum că v-am povestit despre ea, vreau să îmi spuneți și voi dacă ați încercat-o, cum vi se pare? Și sunt curioasă să aflu cu ce vă demachiați voi? Este de ajuns o apă micelară simplă pentru a îndepărta eficient machiajul?

Jeffree Star Blood Sugar review & swatches

De aproape o lună am o nouă paletă de farduri de care sunt super încântată. Este vorba despre Blood Sugar de la Jeffree Star despre care o să vă povestesc astăzi. La finalul articolului puteți…

Review: Benefit Hello Happy Foundation

În urmă cu câteva săptămâni am fost la Bite, un local drăguț din București, la evenimentul de lansare al noului fond de ten de la Benefit: Hello Happy Foundation. Este un fond de ten special…