The Body Shop a ajuns la CLUJ!

Așteptam de mult momentul ăsta și mă tot întrebam de ce nu se deschide un magazin The Body Shop și la Cluj. Așteptarea a luat sfârșit vineri, cand s-a deschis magazinul în Iulius Mall.

Vineri, la ora 11 plecam de la lucru ca să ajung la deschiderea magazinului. Dar până să ajung acolo, am reușit să îmi julesc genunchii și să îmi rup blugii negri, pe care îi căutam de o vreme (mai nou, toți blugii parca sunt așa elastici și cu greu găsești ceva care să nu fie ripped). Am căzut pur și simplu ca plăcinta. Am vrut să urc în Uber (folosiți codul alexandrap3303ue pentru curse gratuite, dacă vă faceți cont acum) și am călcat pe un capac de canal, care era pus așa de aparență acolo, și mi s-a tăiat filmul. Știu că am încercat să evit să cad în canal și m-am aruncat în față, am sărit, și am aterizat lată, în genunchi, lângă mașină. Șoferul s-a speriat, eu m-am ridicat și am început să râd în hohote. O jumătate de oră am râs după aceea.

iguanitza the body shop

M-am întâlnit cu prietena mea Ana la Starbucks și am mers împreună la eveniment. M-am întâlnit acolo cu fetele din blogosfera clujeană și m-am bucurat să văd toate produsele alea de la The Body Shop frumos aranjate.

Pe insula din mijloc era colecția de Crăciun, care vine cu arome precum Vanilla Chai, Spiced Apple și Frosted Berries. Ah, plus burețeii de baie, sub forma unor animale drăguțe.

Da, probabil că vă gândiți că e prea devreme pentru colecții de Crăciun, însă timpul se scurge atât de rapid și e mai bine să cumperi cadourile din timp.

vanilla chai the body shop

De acum nu mai trebuie să mă uit pe site-ul The Body Shop și să mă întreb cum miroase o anumită gamă și nici nu trebuie să aștept să ajung la București ca să intru în magazin.

În weekend a fost o promoție de 20% la toate produsele și am profitat. Mi-am luat untul solid Wild Argan Oil, despre care v-am mai povestit. Este un produs care poate fi folosit atât pentru corp, mâini, unghii & cuticule sau păr. Are un miros minunat. Ar fi trebuit să îmi iau și uleiul radiant… Cât am stat în magazin, am putut să îmi fac un #wishlist. Din aceeași gamă mi-am luat și uleiul solid de buze, cu acealși miros minunat. Este foarte hidratant și e perfect pentru vremea asta rece. Mi-am cumpărat și un ulei de aromaterapie, de cameră. În weekend l-am folosit mult și casa e parfumată cu aromă de lemn de santal și ghimbir.

Timpul s-a scurs atât de repede, încât nu mi-am dat seama că e târziu și trebuie să mă întorc la lucru. Am plecat de acolo cu o pungă cu cumpărături și o altă pungă cu un cadou din partea celor de la The Body Shop.

Sincer, mă bucur tare mult că a ajuns acest brand și la noi în Cluj și că ne va fi mai ușor să cumpărăm produsele. Mie îmi place mai mult experiența shopping-ului fizic decât cel din magazinele online. Văd altfel produsele și pot să le simt, să le miros.

Dacă aveți probleme cu tenul, vă recomand gama Tea Tree – face minuni împotriva imperfecțiunilor.

img_0821

The Body Shop Christmas 2016
img_0827

gift christmas the body shop
img_0823

colectie noua the body shop
makeup the body shop

the body shop cluj

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…