Outfit: Shiny Hair, Dirty Shoes

Toamna e anotimpul meu preferat și am mai spus asta. Azi-dimineață am luat-o prin Parcul Central și atât de mult mi-a plăcut plimbarea asta scurtă până în stația de tramvai. Nu știu dacă m-am îmbrăcat eu mai bine decât în alte zile sau dacă temperaturile și-au revenit la normal, dar mi se pare vremea perfectă pentru plimbări.

Și cum mergeam eu pe aleea cu frunzele portocalii căzute, mi-am adus aminte că în urmă cu câteva săptămâni ieșisem la o sesiune foto pentru un articol pentru blog, pe care nu l-am publicat. Și atunci am ieșit la o plimbare, doar că temperaturile erau mai ridicate și razele soarelui mă încălzeau.

Am purtat, ca de obicei, o ținută lejeră, numai bună pentru plimbările lungi sau scurte. Am ales o pereche de blugi, tricoul meu Dirty Shoes, Shiny Hair, adidașii albaștri de la New Balance și jacheta mea argintie, care atrage toate privirile.

img_7347

img_7298

img_7358

 

img_7319

img_7317

img_7315

img_7310

img_7299  img_7292

img_7265

img_7286

 

img_7296

img_7274

img_7272

img_7366

img_7279

Outfit details:

Jachetă argintie: AICI

Blugi: Zara

Tricou: AICI

Adidasi: New Balance

Ochelari soare: Burberry

Ghiozdan: ZARA

Accesorii: H&M, Brigitte Bijoux & Maria’s Ladybugs

The Blue Bucket Bag | YVY Bags

În ultima perioadă am venit mai des acasă, la Sibiu. Des, adică în fiecare weekend. M-am săturat de drumul Cluj-Sibiu-Cluj, dar de abia aștept weekend-ul ca să ajung acasă. Chiar dacă trec atât de repede…

Urban Jungle

Acest weekend a fost dedicat pasiunii mele: am filmat vreo 4 clipuri pentru Youtube și am făcut poze pentru următoarele postări de pe blog. Am profitat că nu am fost la Sibiu în acest weekend…