Produse uitate in sertar

Atunci când ai prea multe lucruri, uiți de unele și le găsești mai târziu în sertar sau pe rafturile special amenajate. Așa mi se întâmplă mie de cele mai multe ori. Săptămâna trecută am descoperit câteva produse de care pur și simplu am uitat. Multe dintre ele sunt destul de noi și știu că eram entuziasmată când le-am introdus în colecția mea mare.

Ce am găsit? Palete de farduri, rujuri, fond de ten, BB Cream, demachiant, unul din parfumurile mele preferate și încă câteva. Cred că ar trebui să fac ordine periodic în sertare și să mai sortez produsele.

Parfumul preferat

Guerlain My Insolance

Unul din parfumurile mele preferate din sezonul rece este Insolence de la Guerlain. Este un parfum dulce, fructat, intens și persistent. În zilele reci îl simt și după o zi întreagă. Mi se pare un parfum interesant, pe care l-aș recunoaște foarte ușor. Dacă vă plac parfumurile dulci și nu îl știți pe acesta, vă recomand să îl încercați. Am scris despre el și aici.

De când l-am (re)găsit pe raftul meu cu parfumuri, l-am folosit zilnic.

Îl găsiți la un preț mai mic și aici.

Demachiant bifazic

Ziaja Makeup Remover

De curând mi s-a terminat demachiantul de ochi de la elmiplant despre care am scris aici. Eram sigură că mai am o rezervă de Nivea Double Effect, însă m-am înșelat. Pentru că magazinul dm e aproape de mine, am dat o fugă până acolo să îl cumpăr, însă raftul era gol. Așa că m-am întors acasă și am început să mă uit printre produsele neîncepute și am dat peste demachiantul bifazic de la Ziaja.

Am și uitat cât este de bun. Mi-a plăcut atât de mult, încât mi-am cumpărat unul de rezervă și am uitat de el pur și simplu.

Îndepărtează ușor și rapid orice machiaj, nu lasă vreo peliculă uleioasă, iar tenul rămâne curat și neted. Singurul minus este gura de deschidere și de fiecare dată se pierde produs pentru că iese prea mult. Despre acest demachiant am scris aici.

Rujuri lichide mate

Colorpop

Adevărul este că de când am descoperit rujurile de la Gerard Cosmetics și Golden Rose, am uitat de celelalte rujuri.

Rujul Cream Lip Stain de la Sephora a fost printre primele rujuri lichide mate, rezistente, care m-a impresionat. Am scris și un review la vremea respectivă. De atunci mi-am recumpărat Always Red de 2 ori. Cel pe care l-am găsit zilele trecute în sertar e aproape nou. Oricum, după ce le-am descoperit pe cele menționate mai sus, acesta nu mi se mai pare atât de bun. Totuși, nuanța asta de roșu este perfectă.

Rujurile Colourpop le-am primit în urmă cu vreo 2 luni de la prietena mea Roxana. Mi-a făcut o surpriză, nu știam despre ce e vorba, ea a ales nuanțele pentru mine. Sunt 2 nuanțe superbe – Be-Dazzled și Guess. Le-am folosit o perioadă, apoi am uitat de ele prin sertar. Îmi plac nuanțele, sunt opace și se aplică uniform. În ceea ce privește rezistența pe buze, acestea țin câteva ore bune.

Fond de ten & BB Cream

PUPA

Sunt sigură că am menționat cele 2 produse și pe blog și pe Youtube. Sigur le-am inclus în favoritele lunii cândva. BB Cream nu am mai folosit în ultima perioadă și așa am uitat BB Cream-ul de la PUPA prin sertarul cu fonduri de ten și produse de față. Are o textură cremoasă, intră rapid în piele și lasă tenul luminos. Este soluția ideală atunci când mă grăbesc sau vreau doar să îmi uniformizez nuanța tenului și să nu port machiaj.

Fondul de ten Miracle Match de la Max Factor a intrat în colecția mea pe la începutul anului și mi-a plăcut foarte mult. Are acoperire medie, finish semi-mat și rezistă de-a lungul zilei. De când l-am redescoperit, l-am purtat aproape zilnic.

Blush, iluminator & bronzer

Urban Decay

A fost o perioadă în care am folosit zilnic pudra autobronzantă de la Vita Liberata, apoi am lăsat-o deoparte, pentru că nu mi-am mai conturat fața. Într-o zi l-am văzut în sertar și l-am folosit din nou. Îl folosesc atunci când nu sunt pe fugă, când am puțin mai mult timp la dispoziție pentru a-mi contura și fața.

Blush-ul de la H&M e unul din preferatele mele – îmi place textura, îmi place că are particule aurii, îmi place nuanța și ambalajul. Îl am de anul trecut și știu că a fost o perioadă în care l-am folosit zilnic. L-am găsit abandonat în fundul sertarului, iar de atunci îl folosesc zilnic. Îl găsiți aici.

Iluminatorul Afterglow de la Urban Decay în nuanța Fireball îl folosesc mai mult peste blush, pentru a oferi un glow subtil. Nu aș putea înlocui iluminatorul meu auriu cu acesta din cauza nuanței intense. Ăsta ține loc de blush & iluminator, dar îmi doresc mai multă strălucire și atunci revin cu un iluminator. L-aș băga totuși la categoria de farduri de obraz.

Palete de farduri

palete farduri

Paleta Sweet Peach de la Too Faced a intrat în colecția mea prin iulie. M-am îndrăgostit de nuanța Belin și de aceea mi-am cumpărat-o atunci. Nu îmi pare rău că mi-am luat-o, are niște nuanțe foarte frumoase pe care nu le mai am. În plus, de fiecare dată când o deschid, simt un miros dulce de piersică.

Am folosit-o foarte puțin, asta și din cauză că în ultima perioadă nu am mai folosit farduri. De când am redescoperit-o, o iau cu mine când plec pe undeva și folosesc nuanțele de maro și piersică.

Paleta In The Balm of Your Hands este o dragoste mai veche și am scris despre ea aici. Este o paletă complexă, conține 4 farduri de pleoape, 3 blush-uri, un bronzer și iluminatorul Mary-Lou Manizer + 2 rujuri cremoase.

Am folosit-o des în ultima vreme, în special blush-urile.

iguanitza

De când am redescoperit produsele astea, încerc să le folosesc cât mai des. Demachiantul bifazic îl voi consuma cu siguranță, căci îl folosesc în fiecare seară.

Sunt curioasă dacă și vouă vi se întâmplă să uitați de anumite produse și să le descoperiți apoi entuziasmate în sertar.

Ați încercat vreunul din produsele menționate?

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…