Review: lapte demachiant Nivea Creme Care

Am făcut pozele astea în urmă cu 3 luni și au rămas în draft, pe blog. Până azi, când m-am gândit că e timpul să scriu un review și să vă povestesc despre noul lapte demachiant de la Nivea – Creme Care.

Despre Nivea pot să spun că am crescut împreună cu acest brand. Cred că fiecare dintre noi a încercat măcar un produs de la acest brand îndrăgit. Iar crema în cutiuță albastră cred că ne trezește tuturor amintiri. Cei de la Nivea s-au gândit să extindă gama Nivea Creme și au adăugat niște produse noi: deodorant, gel de duș, săpun lichid de mâini, iar de câteva luni și produse pentru îngrijirea tenului. Astfel, găsim pe rafturile magazinelor un lapte demachiant in ambalaj albastru, șervețele demachiante care conțin o urmă de produs cremos (mi se par mai bune decât restul șervețelelor demachiante care se găsesc în momentul de față) și un gel de curățare.

Nivea Creme

Chiar dacă nu duc lipsa produselor demachiante, am vrut să încerc și laptele demachiant Creme Care. Mi s-a părut bun prețul de 15 lei (hypermarket) și mi l-am luat în urmă cu câteva luni.

Nu pot să spun că l-am folosit zilnic de atunci, că nu a fost cazul. Îl folosesc în zilele reci, când am nevoie și de un strop de hidratare în timp ce mă demachiez seara.

Îmi place mirosul – specific Nivea. Lasă tenul catifelat și curat. Îl simt hidratat după ce folosesc ultima dischetă. Îmi place că îndepărtează și machiajul ochilor, fără să provoace iritații sau să lăcrimez.

Îndepărtează ușor rujul rezistent, gelurile rezistente de sprâncene și chiar și rimelul.

IMG_6018

Știu că este indicat ca laptele demachiant să fie mai întâi aplicat pe ten, masat, apoi șters cu un șervețel sau o dischetă demachiantă. Însă eu aplic o cantitate mai mică pe discheta demachiantă și îmi curăț tenul pe porțiuni – cu 2 dischete demachiante elimin complet orice urmă de machiaj de pe ten, cu o dischetă îndepărtez produsul de sprâncene, cu altă dischetă, rujul și cu 2 sau 4 dischete îndepărtez machiajul ochilor (depinde dacă am și eyeliner în ziua aia sau nu). Nu simt nevoia să folosesc și un gel de curățare sau să mă spal cu apă după ce mă demachiez.

Mi se pare un demachiant delicat și îmi place mult senzația aceea de ten curat și hidratat după demachiere. Eu am tenul mixt/gras și îmi place senzația, sunt sigură că e minunat și pentru persoanele cu tenul uscat.

lapte demachiant Nivea

IMG_6009

Dacă și vouă vă place parfumul Nivea și sunteți în căutarea unui lapte demachiant delicat și hidratant, vă recomand să îl încercați pe acesta. Mie îmi plac foarte mult și șervețelele și sunt sigură că le-am inclus în favoritele lunii cândva. Chiar și despre laptele demachiant v-am mai vorbit pe scurt, însă de abia azi am scris rândurile astea.

După cum am spus, îl găsiți deja pe rafturile magazinelor și a hypermarket-urilor.

L-ați încercat până acum? Ce așteptări aveți de la un lapte demachiant?

Nivea Creme Care

Jeffree Star Blood Sugar review & swatches

De aproape o lună am o nouă paletă de farduri de care sunt super încântată. Este vorba despre Blood Sugar de la Jeffree Star despre care o să vă povestesc astăzi. La finalul articolului puteți…

Review: Benefit Hello Happy Foundation

În urmă cu câteva săptămâni am fost la Bite, un local drăguț din București, la evenimentul de lansare al noului fond de ten de la Benefit: Hello Happy Foundation. Este un fond de ten special…