Review: Hydra Matte Liquid Lipstick Gerard Cosmetics

Dacă mă urmăriți de mai mult timp, știți sigur că sunt înnebunită după rujurile Gerard Cosmetics. Și tocmai despre acestea vreau să vă povestesc astăzi și sper să vă comandați și voi unul, ca să vă convingeți de calitatea lui. Rujul lichid face parte din gama Hydra Matte și, cum îi spune și numele, este un ruj lichid mat, care oferă și hidratare buzelor.

Cred că prima dată am văzut rujurile astea pe Instagram și de când am văzut nuanța Invasion, am zis că trebuie să fac rost și eu de rujurile astea. Ca printr-o minune, am descoperit site-ul Beauty Bay, unde am găsit acest brand pe care îl căutam. Pe lângă Gerard Cosmetics, găsim o grămadă de alte branduri care nu se găsesc în România: Morphe Brushes, Japonesque, Makeup Geek, Dose of Colors sau Jeffree Star Cosmetics sunt doar câteva dintre brandurile disponibile.

Partea bună este că site-ul este din Anglia, ceea ce înseamnă că pachetele vin din Europa, într-un timp scurt (o săptămână) și la poșta normală. Ah, și rujurile astea nu sunt scumpe pentru calitatea pe care o au.

Prima dată mi-am comandat doar nuanța Invasion, de care m-am îndrăgostit. Este unul din puținele rujuri pe care le car cu mine mereu și îl folosesc aproape în fiecare zi. Invasion este o nuanță de mov cu subton gri, arată foarte interesant pe buze și se potrivește cu orice machiaj după părerea mea.

La următoarea comandă, am ales alte 3 nuanțe: Immortal, Iced Mocha și Ecstasy.

Rujurile astea se simt atât de bine pe buze, nu simt că usucă, rezistă cel puțin 6 ore pe buze, iar nuanțele sunt deosebite.

Gerard Cosmetics Hydra Matte

matte lipstick

Rujurile au o textură cremoasă, se aplică uniform pe buze, nuanțele sunt opace și nu e nevoie decât de un strat de ruj. Culorile sunt foarte frumoase, mi se par unice și de fiecare dată sunt întrebată ce port atunci când am un ruj GC pe buze.

Îmi place foarte mult și ambalajul: recipient transparent, mat și capac auriu cu logo-ul brandului. Aplicatorul e foarte practic – burețelul ăla din capăt mi se pare potrivit pentru o aplicare ușoară, precisă. Rujurile au un miros discret, dulceag.

Produsele Gerard Cosmetics nu sunt testate pe animale.

Am mai pus ochii pe niște nuanțe și plănuiesc să mi le comand în viitorul apropiat.

Prețul unui ruj este de 10.10€. Transportul este gratuit la comenzile de peste 18€. 

Puteți comanda rujurile de aici. Credeți-mă că merită toți banii. Mie mi se par mai bune decât cele de la Anastasia Beverly Hills sau Kat von D.

Voi le-ați încercat? Aștept comentariile voastre. Ce nuanțe vă atrag?

Ruj lichid mat img_6884

swatch Gerard Cosmetics img_6890

Jeffree Star Blood Sugar review & swatches

De aproape o lună am o nouă paletă de farduri de care sunt super încântată. Este vorba despre Blood Sugar de la Jeffree Star despre care o să vă povestesc astăzi. La finalul articolului puteți…

Review: Benefit Hello Happy Foundation

În urmă cu câteva săptămâni am fost la Bite, un local drăguț din București, la evenimentul de lansare al noului fond de ten de la Benefit: Hello Happy Foundation. Este un fond de ten special…