Tutorial machiaj Modern Renaissance Anastasia Beverly Hills

În urmă cu aproape 2 luni am filmat și primul tutorial de machiaj folosind paleta Modern Renaissance de la Anastasia Beverly Hills, însă de abia astăzi l-am postat pe canalul meu de Youtube. Despre paletă v-am povestit și în articolul ăsta și tot acolo vă spuneam și că fardurile pot fi folosite în mai multe feluri.

Nu am mai postat de foarte mult un machiaj aici pe blog și nu știu când s-a produs pauza asta. Țin minte că la începutul carierei mele postam frecvent, chiar dacă machiajele nu erau cele mai reușite. Dacă vreți să vă distrați pe seama mea, citiți articolul ăsta.

Pentru machiajul pe care o să îl vedeți și în pozele de mai jos, am ales să folosesc nuanțe pretențioase de portocaliu și roșu. Am ales nuanțele astea pentru că multe dintre voi mi-ați spus că nu v-ați vedea purtând nuanțele alea. Vreau să vă arăt că pot arăta bine și nuanțele alea ciudate.

Vă las mai jos cu pozele, iar la final veți găsi și tutorialul de machiaj de pe Youtube. Aștept cu interes impresiile voastre.

P.S.: Pentru sprâncene, conturul feței, blush și iluminator am apelat tot la fardurile din paleta Modern Renaissance.


img_7106

img_7136

tutorial machiaj

makeup tutorial

img_7111

img_7101

img_7097

img_7080

img_7082

img_7084

img_7075

Produse folosite

  • Paleta farduri Modern Renaissance Anastasia Beverly Hills – review
  • Fond de ten Fresh Nude Foundation The Body Shop – review
  • Ruj lichid Lonstay Golden Rose – review
  • Tus lichid Expert elf
  • Rimel Lash Sensational Luscious Oils Maybelline
  • Corector iluminator Sephora
  • Baza fard pleaoep Milani

img_7114

Urmăriți și tutorialul video:

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…