Holy Glow – paleta de iluminatoare pe care trebuie sa o ai.

Săptămâna trecută v-am prezentat favoritele lunii noiembrie și acolo v-am prezentat pe scurt și paleta de iluminatoare Holy Glow (Makeup Addiction Cosmetics). V-am spus de atunci că urmează să scriu un articol cu mai multe detalii, poze și swatch-uri. Iar ziua aia a venit acum. Astăzi trebuie să vă prezint minunăția asta care va cuceri inima oricărei pasionate de makeup.

Adevărul e că am descoperit iluminatorul în urmă cu câțiva ani și am fost fascinată. Pe măsură ce a trecut timpul, colecția mea s-a mărit și pot să vă spun că am peste 10 iluminatoare. Nu de mult scriam un articol cu iluminatoarele mele preferate, dar paleta asta a ajuns în colecția mea la scurt timp după. 

M-am uitat mult timp pe net după swatch-uri, am văzut că fardurile sunt pigmentate, însă nu știam cât rezistă acel glow pe piele și dacă se vede la fel de intens. Eram reticentă, pentru că nu știam dacă voi folosi toate cele 4 nuanțe. Cei de la Inspired Beauty mi-au făcut-o cadou, știind cât de mult mi-o doresc.

inspiredbeauty

img_7626

Holy Glow vine într-un ambalaj de carton tare, cu motive așa vintage, iar cele 4 farduri pot fi scoase și înlocuite. Nu știu dacă există și pastile de rezervă, pe Inspired Beauty nu am văzut. Dar dacă ai o paletă magnetică și vrei să adaugi cele 4 farduri, le poți scoate cu ușurință.

Iluminatoarele sunt pigmentate, mătăsoase, arată incredibil de bine și pe ten și rezistă foarte mult. Eram într-o seară cu prietena mea, la lumină așa difuză și mi-a zis că strălucesc ha ha. Highlight on point!

Volumul I, căci va mai apărea o paletă, are 4 nuanțe mai calde: alb, portocaliu sidefat, alb cu auriu și bej deschis. Iluminatorul meu preferat, pe care îl folosesc zilnic, este cel alb cu auriu, respectiv a treia nuanță din paletă.

Iluminatorul alb îl folosesc mai rar, e destul de intens și rece. Iluminatorul cărămiziu poate fi folosit și ca blush, chiar dacă are particule de sclipici aurii. E nevoie de o cantitate mică, apoi estompez cu pensula și arată foarte bine. Nuanța de bej o folosesc de obicei pe nas și deasupra buzei superioare (arcul lui Cupidon).

În funcție de efectul dorit, aplic o cantitate mare pe care o estompez apoi cu beautyblender-ul sau cu o pensulă de stippling. Iar dacă vreau un efect un pic mai subtil, folosesc o cantitate mai mică. Oricum se vede super pe piele și completează perfect machajul.

De fiecare dată când folosesc unul din iluminatoarele astea sunt întrebată ce am folosit. Recomand paleta tuturor iubitoarelor de glow.

Pensula pe care o folosesc este aceasta de la Melkior (nu uitați să folosiți codul melkior10iguanitza pentru 10% reducere la comanda online). Este perfectă pentru a aplica iluminatorul în cantitatea dorită.

Iluminatoarele astea pot fi folosite bineînțeles și pentru machajul ochilor, dacă vreți ceva mai glittery. Fardul alb e ideal pentru a ilumina colțul interior al ochiului.

Mi se pare că are un preț bun pentru ce oferă și pentru calitatea iluminatoarelor. Costă 110 lei, dar credeți-mă că merită fiecare leu. Cred că pozele (needitate) vă vor convinge de acest lucru. În clipul cu favoritele lunii noiembrie, de pe Youtube, puteți să vedeți live cât de intense sunt.

Mai jos vedeți pozele cu swatch-uri și cum arată iluminatorul ăla auriu pe tenul meu.

makeup addiction

img_7631


img_7619
Swatches
img_7633

swatch holy glow

iluminator


Na ce spuneți? V-am convins? Aștept impresiile voastre în secțiunea de comentarii.

holy glow iguanitza

paleta holy glow

holy glow

Jeffree Star Blood Sugar review & swatches

De aproape o lună am o nouă paletă de farduri de care sunt super încântată. Este vorba despre Blood Sugar de la Jeffree Star despre care o să vă povestesc astăzi. La finalul articolului puteți…

Review: Benefit Hello Happy Foundation

În urmă cu câteva săptămâni am fost la Bite, un local drăguț din București, la evenimentul de lansare al noului fond de ten de la Benefit: Hello Happy Foundation. Este un fond de ten special…