Review perie rotativa ROWENTA Brush Activ’

Îmi amintesc că una din prietenele mele de la liceu avea peria asta rotativă de la Rowenta. Asta se întâmpla în urmă cu mai bine de 10 ani. Mult timp mi-am dorit-o, însă am evitat să o cumpăr. Motivul a fost că nu îmi aranjam părul, nu aveam răbdare, iar apoi m-am tuns scurt și nu mai aveam nevoie de așa ceva.

În urmă cu vreo 3-4 ani mi-am cumpărat o perie rotativă de la BabyLiss, am folosit-o de câteva ori, apoi am devenit comodă și nu mi-am mai aranjat părul.

De la un timp am început însă să îi acord mai multă atenție părului meu, mai ales că e uscat și deteriorat. Mi-am cumpărat perii rotunde și un foehn bun.

Mi-a plăcut mereu cum arăta părul meu aranjat după ce veneam de la salon, însă eu nu reușeam să îl fac așa acasă. Mi se pare că trebuie să ai răbdare și să ai îndemânare să îl aranjezi cum te face hairstylist-ul de la coafor.

Începusem să mă uit din nou la peria asta, însă prețul de 200-250 de lei din magazin m-a făcut să mă gândesc dacă chiar o voi folosi, având în vedere prima experiență cu peria rotativă de la BabyLiss. Luna trecută însă nu am mai stat pe gânduri când am văzut-o la 99 de lei!

perie par rowenta

De abia așteptam să îmi ajungă și să o încerc odată.

Vă spun sincer că am rămas impresionată de la prima utilizare și o recomand tuturor. Este foarte simplu de folosit, părul meu se usucă în mai puțin de 10 minute și rămâne flexibil și strălucitor. Ah, și obțin și efectul ăla ca la salon.

De când am peria asta, o folosesc mereu după ce mă spăl pe păr.

Am înțeles că are o siguranță și se oprește la un moment dat, din cauză că se supraîncălzește. Până acum nu mi s-a întâmplat asta, poate și din cauză că am părul mai scurt și îmi termin treaba în mai puțin de 10 minute.

rowenta perie rotativa  perie par

rowenta

Când am folosit-o prima dată, nu am aplicat vreun produs special înainte tocmai pentru că voiam să văd cum rămâne părul după ce îl usuc și coafez cu peria Rowenta.  După cum vă spuneam și mai sus, părul rămâne strălucitor, fin, neted și mătăsos. Și asta și datorită tehnologiei cu ioni și a învelișului ceramic.

Eu cred că peria asta ține locul unei perii rotunde, unui foehn și unei plăci de păr. Părul este întins perfect.

Multe fete mi-au spus că nu se descurcă cu ea sau că li se încurcă părul în perie. Eu cred că trebuie să intervenim și noi în procesul ăsta și, ca să evităm să se încurce părul în perie, trebuie să tragem peria spre exterior, să tragem în sensul invers rotirii (vedeți în clipul de mai jos despre ce vorbesc).

Dacă totuși se întâmplă să rămână peria în păr, e simplu: apeși pe butonul pentru rotirea în sensul invers și gata.img_7672

Aparatul vine la pachet cu 2 perii (de diametru 3 și 5 cm), are 2 butoane pentru rotatie, 2 trepte de temperatură /viteză și un nivel de flux de aer rece. Fiecare perie are o protecție de plastic, astfel încât perii să stea în poziția optimă.

img_7673

img_7674

Sunt convinsă că poate fi folosită atât pe părul mai scurt (bob/mediu) cât și pe părul mai lung (cu puțin mai multă răbdare).

Peria o găsiți aici la un preț destul de bun.

Mie mi se pare una din cele mai bune investiții de anul acesta și v-o recomand și vouă dacă vreți să aveți un păr aranjat perfect.

Mai jos găsiți și clipul de pe Youtube, în care vă povestesc despre ea și vă arăt cum o folosesc eu.

Aștept impresiile voastre! O aveți? Vă tentează?

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…