Ce mai fac?

Dacă îmi urmăriți blogul și sunteți obișnuite să postez des, sigur ați observat că în ultimul timp au fost câteva pauze. Nu o fac intenționat, însă se întâmplă să nu am inspirație, să nu îmi vină ideile sau, din contră, să am inspirațe și să nu am pozele pregătite sau lumina bună pentru niște poze bune.

Mereu îmi propun ca în weekend să fac poze pentru articole viitoare de pe acest blog, însă de când m-am mutat la București, nu îmi aduc aminte să fi avut un weekend liber.

Postarea de azi nu va fi despre vreun produs de beauty. Astăzi revin cu un update și vă mai spun ce mai fac. Asta dacă nu mă urmăriți pe Snapchat, unde sunt prezentă zilnic.

M-am acomodat la București și chiar îmi place, în ciuda trafiului haotic de dimineață sau seară. Mi-am propus să “scurtez” timpul pe care îl petrec dimineața în mașină și să plec la 6:30 dimineața de acasă, să merg la sală. Dar chiar dacă mă trezesc în fiecare dimineață la 6, lenea e mare.

Am fost în weekend acasă, la Sibiu, după o lună, și parcă de abia aștepteptam să ajung înapoi la București. De abia alaltăieri am reușit să filmez un clip nou și să îl postez pe Youtube. După o lună de absență.

De când am ajuns aici, mi-am umplut casa de buchete de flori și de plante. Dacă mă întreba cineva când eram mică ce flori îmi plac, îi răspundeam că nu îmi plac florile. Dar acum îmi place să am măcar un buchet de trandafiri, lalele sau frezii în casă. Am primit buchetul din pozele astea vineri, de la cei de la Buchete.ro. Totul a avansat, acum poți să comanzi flori și online și știi că ajunge buchetul proaspăt unde vrei să ajungă, indiferent de oraș. Și găsim tot felul de variante pe placul nostru. Pentru că mai aveam acasă încă 2 buchete de la ziua mea, pe acesta i l-am dus mamei mele.

Mi-a plăcut atât de mult buchetul acesta, încât am făcut poze. Și cum nu voiam să am un articol doar cu text, adaug pozele aici.

Deja nu mai știu despre ce vorbesc.

Bun. Ce mai fac?

Păi merg la lucru, îmi place, am colegi faini, iar seara când ajung acasă mă uit la seriale. Pentru că eram la zi cu toate celelalte, am început să mă uit la The Catch și îmi place. În rest, mă uit la The Royals, The Blacklist, Scandal și How to get away with murder. Restul serialelor la care mă uit sunt în pauză. Îmi plac serialele astea cu intrigi.

Am văzut în ultima lună 2 filme faine la cinema: Collateral Beauty și Lion (Saroo). La primul am vărsat câteva lacrimi, însă al doilea m-a terminat. Am plâns ca la o înmormântare. Eram sigură că voi plânge, după ce m-am uitat la trailer. Dar nu credeam că o să plâng atât. Nu am mai văzut de mult un film atât de emoționant. Merită văzut. Și melodia Never give up a lui Sia este foarte bună.

Am terminat de citit în sfârșit O mie nouă sute optzeci și patru de George Orwell. Mă chinuiam să o citesc din vară. Mi s-a părut grea, prea multe detalii și nu m-a prins. Acum câteva zile însă am zis să îi mai dau o șansă, mai ales că mai aveam doar 100 de pagini. După 5 pagini citite, m-a cucerit. S-a schimbat situația acolo și nu am mai putut să las cartea. Mi s-a părut o carte grea, dar foarte interesantă. Mi-am comandat de pe  alte 4 cărți: Ferma Animalelor, Minunata lume nouă, Bastarda Istanbulului și Cartea Oglinzilor. Dar am început Fata din Tren acum, așa că celelalte mai trebuie să aștepte.

Ah, și înainte să închei, trebuie să vă mai las o melodie pe care să o ascultați. Am descoperit-o ieri și e pe repeat de atunci.

Cam atât pentru azi, promit să revin curând cu postări interesante. Voi ce mai faceți?

Operatia de maxilar si aparatul dentar

A trecut mai mult timp de la primul articol despre operație și aparatul dentar. Astăzi urmează partea mult-așteptată în care vă dau detaliile despre operație, în ce constă, cum a fost recuperarea, cum mi s-a…

Operatia de maxilar si aparatul dentar

De când mă știu am avut probleme cu dinții. Mereu mi-am dorit zâmbetul ăla perfect, cu dinții albi și frumos aliniați. Nu am fost vreodată complexată și nu m-am gândit că ar fi ceva grav….