Produsele mele de machiaj preferate

Astăzi, în timp ce mă machiam, am realizat că mereu întind mâna după aceleași produse. Chiar dacă vreau să încerc și alte produse din aceeași categorie și îmi cumpăr sau primesc, mi-am dat seama că am câteva produse de machiaj preferate la care apelez mereu.

Și așa m-am gândit să vi le prezint și vouă, poate le încercați dacă vi se par interesante. Mi se par niște produse de machiaj bune și accesibile ca și preț.

Maybelline Master Precise

Tușul de ochi la care apelez mereu este cel tip cariocă de la Maybelline – Master Precise, tuș pe care l-am recumpărat de-a lungul anilor. Pot spune că e unul din tușurile mele de ochi preferate.

De ce îmi place?

Pot să îmi trasez liniile de tuș cu precizie. Are vârful lung și ascuțit. Este negru intens. Rezistă o zi întreagă. Nu curge, nu se estompează.

Cu tușul ăsta pot să îmi trasez liniile de tuș subțiri sau mai groase și astfel obțin un look mai discret sau unul dramatic.

Are un preț accesibil (~ 35 de lei).

Melkior – Spring Shine

Deși am o colecție destul de mare de iluminatoare, mereu mă întorc la un iluminator pe care l-am descoperit anul trecut: Melkior, în nuanța Spring Shine. V-am povestit despre el și aici.

Are particulele iluminatoare ideale, arată foarte bine pe ten și rezistă până seara târziu. Vine într-o cantitate generoasă și are un preț accesibil. Sunt tentată să îmi cumpăr și nuanța mai rece, Winter Glow. Dacă folosiți codul melkior10iguanitza beneficiați de 10% reducere la orice comandă plasată online.

De ce îmi place?

Are un preț accesibil (59,90 lei pudra în ambalaj și 49,90 lei rezerva), arată foarte bine pe ten, oferă strălucirea aia discretă și de efect. Vine într-o cutie destul de mare și se consumă greu.

Gerard Cosmetics Hydra Matte Liquid Lipstick

Anul trecut am descoperit produsele Gerard Cosmetics. De fapt, de 2 ani urmăream contul lor de Instagram și vedeam că au culori așa frumoase. M-am apucat să caut un site care să le comercializeze în Europa și așa am dat de Beauty Bay. Mi-am comandat un ruj lichid mat, în nuanța Invasion. De atunci, am mai plasat 3 comenzi și toate conțineau nuanțe diferite. Preferata mea rămâne Invasion, e o nuanță de mov cu accent gri, arată super pe buzele mele.

De ce îmi place?

Formula acestor rujuri este lejeră, de abia se simte pe buze. Nu usucă buzele și rezistă foarte bine pe buze, în jur de 8 ore în cazul meu. Există o paletă largă de culori, deci ai de unde alege. În momentul de față am 5 nuanțe diferite: Invasion, Ecstasy, Immortal, Iced Mocha și Gravity.

Raport calitate-preț excelent.

Aici puteți să citiți mai multe despre aceste rujuri și să vedeți și poze/swatch-uri cu 4 nuanțe.

Merită să încercați rujurile astea dacă nu ați făcut-o până acum.

Benefit Coralista Blush & PUPA Maxi Blush

Țin minte cât de încântată am fost când am primit blush-ul ăsta despre care citisem și auzisem la o grămadă de fete. A devenit rapid unul din blush-urile mele preferate: Coralista de la Benefit. Este pe terminate, însă mă gândesc să mi-l cumpăr din nou, chiar dacă are un preț mai mare (~ 150 lei).

De ce îmi place?

Este pigmentat și are și particule iluminatoare în el. Îmi place nuanța, mi se pare că se potrivește în orice anotimp și arată bine și pe tenul meu deschis. Rezistă bine pe parcursul unei zile întregi.

Un blush asemănător este și Maxi Blush de la PUPA, pe care îl folosesc alternativ și care îi va lua locul celui de la Benefit pentru o perioadă.

L’Oreal Accord Parfait

Când vine vorba de fond de ten, prefer unul care să ofere un aspect natural, sănătos, fresh, chiar dacă am tenul mixt/gras. Nu caut acoperire mare la un fond de ten. Unul din fondurile mele de ten preferate este L’oreal Accord Parfait. Pe lângă faptul că are acoperire mică/medie, oferă și luminozitate tenului.

Este un fond de ten potrivit persoanelor cu tenul normal/uscat, însă cu o cremă matifiantă bună, arată și rezistă bine și pe persoanele cu tenul mixt/gras, cum îl am și eu.

Câteva impresii am scris în articolul ăsta.

NYX Eyebrow Gel

De când am început să îmi conturez sprâncenele, am încercat o grămadă de produse pentru sprâncene. De fapt, am încercat toate variantele care există: creion, marker, fard, gel, rimel și ce mai există.

Pot să vă spun că produsul meu favorit din această categorie este de departe NYX Gel Eyebrow, despre care am scris și aici.

De ce îmi place?

În primul rând, îmi place ambalajul – vine la tub și pot să scot cantitatea dorită din el. Apoi, este nevoie de foarte puțin produs pentru a-mi defini sprâncenele. Arată destul de natural și are acoperire bună. Dacă aveți sprâncenele rare și vreți să umpleți golurile, acesta e produsul perfect. V-am spus că este și waterproof? Da, rezistă indiferent de condiții.

Sprânceana mea dreaptă nu este completă, astfel încât pot să ascund defectul ăsta și să îmi desenez sprânceana și să arate natural.

Este disponibil în 5 nuanțe, eu în momentul de față o folosesc pe cea mai deschisa – Blonde.

Costă 42 de lei și are 10 ml – o cantitate destul de mare, având în vedere de cât produs este nevoie pentru a defini sprâncenele.

Astea sunt produsele mele preferate de machiaj, produse care nu mă dezamăgesc niciodată și pe care le recumpăr.

Acum sunt curioasă să îmi spuneți dacă ați încercat vreunul din produsele prezentate și care sunt produsele voastre preferate la care vă întoarceți mereu.

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…