15 minute de hidratare cu Garnier Moisture+

Am început să folosesc măști de față din adolescență – îmi preparam acasă măști cu iaurt, miere sau cu argilă. Însă faptul că trebuia să mi le prepar eu acasă mă făcea să le aplic mai rar. Apoi am descoperit măștile de față din comerț – în tub sau în plic.

Îmi place să îmi aplic o mască pe față seara, după ce vin acasă, sau în weekend când am mai mult timp la dispoziție. Industria de beauty se dezvoltă și găsim tot felul de soluții simple (și rapide) pentru o hidratare a pielii în profunzime, fără prea multă bătaie de cap.

De curând s-au lansat măștile-șervețel de la Garnier. Țin minte că le-am văzut într-un dm și nu am stat prea mult pe gânduri. Mi-am cumpărat toate cele 3 variante și de abia așteptam să ajung acasă să încerc una. Am fost curioasă să văd care e diferența între o astfel de mască și o mască obișnuită.

Sunt 3 măști-șervețel pentru diferite nevoi ale tenului: Aqua Bomb este masca revitalizantă, cu rodie, pentru tenul deshidratat, Comfort este hidratantă și calmantă, cu mușețel, pentru tenul uscat si sensibil, iar Fresh este masca purificatoare, cu ceai verde, pentru tenul mixt și cu imperfecțiuni.

Le-am încercat pe toate, însă cea revitalizantă e cea pe care o folosesc cel mai des. Asta pentru că îmi simt tenul deshidratat, iar masca asta face minuni în doar 15 minute.

Îmi simt pielea foarte hidratată și catifelată după ce îndepărtez masca de pe față, după cele 15 minute în care mă relaxez. Nu simt nevoia să mai aplic vreun ser sau o cremă de față, căci masca-șervețel e îmbibată într-un ser, iar la final masez excesul de ser rămas pe piele. Am mai încercat și alte măști de genul ăsta, însă niciuna nu a fost ca astea de la Garnier.

O aplicare este echivalentul unei săpămâni de hidratare. Totuși, asta nu înseamnă că în restul săptămânii nu îmi mai aplic crema de față. Masca este de unică folosință și pentru a o fixa pe față trebuie îndepărtat filmul albastru.

Oricât de ocupate sau obosite am fi, ar trebui măcar o dată pe săptămână să găsim câteva minute pentru a avea grijă de pielea noastră.

În clipul de mai jos puteți să aflați mai multe detalii.

Aștept să îmi spuneți cum aveți voi grijă de tenul vostru și ce faceți pentru a-l îngriji. Ați încercat vreuna dintre măști?

*acest clip face parte din campania de promovare a măștilor Garnier.

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…