Review: Catrice Made to Stay Foundation

Dacă mă urmăriți pe Social Media știți cât mă plâng că, de când m-am mutat la București, orice îmi pun pe față oxidează. Fondurile de ten pe care le consideram perfecte, chiar și BB Cream-urile, oxidează pe tenul meu și după câteva minute mă trezesc portocalie/roz.

Am citit despre fondul de ten HD Liquid Coverage de la Catrice și am găsit un magazin unde e un stand de la acest brand. M-am dus acolo cu gândul să mi-l cumpăr pe acela, însă nu l-am găsit. Mi-a atras însă atenția Made to Stay, un fond de ten care promite să reziste, să acopere, să matifieze și care nu oxidează.

Am ales cea mai deschisă nuanță, 005 Ivory, și mi se potrivește perfect. Este singurul fond de ten care nu oxidează și care chiar face ce promite: are acoperire bună, rezistă o zi întreagă și tenul rămâne mat până seara.

Are o textură cremoasă, lejeră și mătăsoasă, se aplică uniform și oferă un aspect natural. Chiar dacă oferă acoperire mare, nu îmi simt tenul încărcat.

Made to Stay este disponibil în 4 nuanțe și costă 35 de lei. Aș putea spune că este varianta ieftină a fondului de ten Double Wear de la Estee Lauder. Doar că acesta nu încarcă porii și nu mă umplu de coșuri, cum a fost în cazul celui de la Estee Lauder. Acesta poate fi folosit zilnic, fără probleme. 

Dacă și voi aveți tenul mixt/gras și sunteți în căutarea unui fond de ten care să reziste, vi-l recomand pe acesta. Îl găsiți aici.

Sunt curioasă să știu dacă și voi ați întâmpinat problema asta cu oxidarea.

*Acest produs poate avea un alt efect pe pielea voastră, vă rog să țineți cont că aceasta este părerea mea bazată pe experiența avută cu acest fond de ten. Suntem diferite, produsele acționează/arată diferit în funcție de fiecare dintre noi și în funcție de tipul de ten.

Jeffree Star Blood Sugar review & swatches

De aproape o lună am o nouă paletă de farduri de care sunt super încântată. Este vorba despre Blood Sugar de la Jeffree Star despre care o să vă povestesc astăzi. La finalul articolului puteți…

Review: Benefit Hello Happy Foundation

În urmă cu câteva săptămâni am fost la Bite, un local drăguț din București, la evenimentul de lansare al noului fond de ten de la Benefit: Hello Happy Foundation. Este un fond de ten special…