Sprancene perfecte cu Benefit

Suntem în perioada în care un machiaj nu este complet fără sprâncene definite, conturate. Majoritatea brandurilor de cosmetice adaugă în portofoliul lor produse de sprâncene, care să ne ajute să avem un machiaj complet, impecabil, cu eyebrows on pointBenefit este unul din brandurile care se remarcă prin produsele în ambalajele atractive, prin produsele de excepție și care e în pas cu moda. De fapt, Benefit e unul din brandurile car pune accent pe sprâncene și a lansat o întreagă gamă pentru ca noi să avem niște sprâncene impecabile.

Astăzi o să vă prezint câteva din produsele din această categorie. Le-am primit în urmă cu aproape 2 luni și de când le am, le folosesc doar pe acestea. Chiar dacă au prețuri mai ridicate, eu zic că merită investiția.

Gimme Brow – Brow-volumizing fiber gel

Am mai avut produsul ăsta în trecut și mi-a plăcut mult, deși nu sunt adepta produselor de sprâncene care se prezintă sub forma asta. Gimme Brow este un gel de sprâncene colorat care, pe lângă faptul că fixează firele rebele, oferă o nuanță naturală. Sprâncenele arată natural, doar că sunt accentuate de nuanța acestui produs. Este disponibil în 3 nuanțe.

Este ușor de aplicat, rezistă o zi întreagă și poate fi folosit separat sau împreună cu un creion de sprâncene, pentru un plus de intensitate. Mi se pare ideal pentru persoanele care nu au nevoie să își contureze sprâncenele, dar vor să le aibă definite și mai pline.

Preț: 129 lei / 59 lei (varianta mini)

Ka-Brow Cream-gel Brow Color

Dacă nu mă înșel, gelul acesta de sprâncene a apărut anul trecut și eram încântată de ambalaj. L-am încercat prima dată la Denisa, care este fascinată de el. Nu m-a dat atunci pe spate, însă a doua oară când l-am încercat, mi-am dat seama că îmi place. Îmi place că are o textură mai uscată și este nevoie de foarte puțin produs pentru a-mi face sprâncenele. Pare să fie puțin produs în ambalaj, însă se consumă extrem de greu. Ka-Brow are un ambalaj ingenios și are și o pensulă de sprâncene integrată, astfel încât nu e nevoie să mai dai banii pe o altă pensulă. 

Cu ajutorul acestui gel-cremă pot să îmi corectez sprâncenele, să le dau o altă formă, fără să arate ciudat. Rezistă o zi întreagă, fără probleme. Este disponibil în 6 nuanțe.

Preț: 129 lei

Browvo! Conditioning Primer

Acesta e primul meu primer de sprâncene, nici nu știam că există așa ceva. Este un produs care poate fi folosit ca și bază sau ca și tratament pentru îngrijirea sprâncenelor. Îl folosesc aproape în fiecare seară și pot să vă spun că am observat rezultatele – sprâncenele mele sunt mai pline iar acolo unde aveam lipsă, au început să crească. Nu l-am folosit ca și bază, însă ca și tratament mi se pare bun.

Îmi place aplicatorul de plastic, cu peri. Este nevoie de o cantitate mică pentru a-mi îngriji sprâncenele. Conține keratină și proteine din soia care ajută la creșterea și îngrijirea sprâncenelor.

Goof Proof! Brow Pencil

Acesta e produsul meu preferat pe care îl folosesc zilnic. Nu credeam că o să îmi placă un creion de sprâncene atât de mult, mi se pare incredibil. Goof Proof! are o denumire amuzantă, este un creion de sprâncene cu o formă perfectă pentru a desena și defini sprâncenele. Într-un capăt este creionul, iar în celălalt capăt este o perie de sprâncene.

Are o textură fină, cerată și sprâncenele arată fantastic de fiecare dată când îl folosesc. Pot să îmi umplu sprânenele sau pot să le dau o altă formă, să le fac mai groase și arată foarte bine, natural. La fel ca și celelalte produse de sprâncene menționate, și acesta rezistă fără probleme, de dimineață până seara.Îl folosesc de aproape 2 luni și parcă e ca nou, s-a consumat foarte puțin.

Se aplică foarte ușor și mi se pare unul din cele mai bune produse de sprâncene încercate până acum. De fapt, e cel mai bun creion de sprâncene. Este disponibil în 6 nuanțe.

Preț: 129 le / 59 lei (varianta mini).

Pe mine m-au cucerit și aceste produse de la Benefit și vi le recomand și vouă, mai ales creionul Goof Proof!. Produsele Benefit se găsesc exclusiv la Sephora, în magazinele fizice și în magazinul online, aici.

Care este produsul vostru de sprâncene preferat? Vă conturați sprâncenele zilnic? Ați încercat produsele de la Benefit?

Jeffree Star Blood Sugar review & swatches

De aproape o lună am o nouă paletă de farduri de care sunt super încântată. Este vorba despre Blood Sugar de la Jeffree Star despre care o să vă povestesc astăzi. La finalul articolului puteți…

Review: Benefit Hello Happy Foundation

În urmă cu câteva săptămâni am fost la Bite, un local drăguț din București, la evenimentul de lansare al noului fond de ten de la Benefit: Hello Happy Foundation. Este un fond de ten special…