Concurs: castiga 3 masti de fata hidratante (Skinfood, Sephora, Dr Jart+)

Anul 2017 este clar anul măștilor de față. Foarte multe branduri au lansat măștile-șervețel, de unică folosință, care promit să hidrateze în profunzime, să ofere luminozitate tenului și să revigoreze pielea.

Am început să folosesc măști din adolescență. Iar de aproximativ un an, de când au început să apară măștile astea care sunt ușor de folosit, nu există săptămână în care să nu îmi aplic măcar o mască.

Îmi place că nu e nevoie să prepar eu masca și să combin ingredientele, ci trebuie doar să scot o mască din plic și să o aplic pe față. Apoi aștept între 15-30 de minute, timp în care de cele mai multe ori mă uit la un episod dintr-un serial pe care-l urmăresc. Nici nu îmi dau seama cum trece timpul. La final îndepărtez masca și masez excesul de ser pe ten.

Acesta e tot procesul – nu mai simt nevoia să aplic o cremă hidratantă sau un ser, tenul meu se simte curat, hidratat și catifelat.

Au apărut tot felul de măști, aveți de unde alege – la Sephora se găsesc și măști de la branduri koreene, cu tot felul de ingrediente minune.

Sunt sigură că și voi aveți momente în care vă simțiți tenul diferit, deshidratat, tern și aveți nevoie de un ajutor care să refacă pielea. Indiferent de tipul de ten, o mască hidratantă nu strică niciodată. Eu am tenul mixt/gras și folosesc măști hidratante, deoarece îmi simt pielea deshidratată uneori, chiar dacă beau multă apă.

Ei bine, împreună cu Sephora, ofer 3 premii a câte 3 măști diferite:

  1. Lotus Face Mask – Sephora:  Hidratantă și relaxantă. Conferă pielii o hidratare de lungă durată. Atenuează semnele stresului și oboselii. Pentru o piele împrospătată, netedă și odihnită.
  2. Dermask Water Jet Vital Hydra Solution – Dr. Jart+:  mască din fibră lejeră și transparentă, oferă hidratare și permite porilor absorbția ingredienților umectanți. Aquaxylul, un ingredient de hidratare brevetat, ajută la menținerea hidratării în piele. Acidul hialuronic activează hidratarea, în timp ce extractul de alge elimină impuritățile și hidratează tenul.

  3. Food Mask Sheet Kale – Skinfood: este o mască hidratantă, care oferă luminozitate tenului, este ideală pentru tenul tern, obosit.

Dacă vreți să încercați cele 3 măști, va trebui să vă înscrieți la acest concurs. Nu trebuie decât să îmi lăsați un comentariu la această postare și să îmi spuneți ce mască folosiți de obicei și ce vă place la o mască de față.

Concursul începe astăzi, 13 Iunie 2017 și se va încheia în data de 20 Iunie 2017, urmând să aleg cele 3 câștigătoare în termen de 72 de ore. Câștigătoarele vor fi anunțate în cadrul acestei postări. 

Update:

Cele 3 câștigătoare sunt: Cristina Alexandra Pocol , Suta Lavinia și B.A.D style Adriana Barar. Felicitari. Voi lua legatura cu voi ca sa stabilim detaliile pentru livrare. 

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…