Review: Giorgio Armani Lasting Silk UV SPF 20

Anul trecut pe vremea asta îmi comandam fondul de ten Armani Luminous Silk, despre care citisem atâtea cuvinte de laudă. Ce am omis eu să citesc era că este ideal pentru persoanele cu tenul normal/uscat. Ulterior mi-am dat seama că nu se împacă bine cu excesul de sebum. V-am povestit despre el aici și aici. Luna trecută m-am decis să îmi cumpăr varianta Lasting Silk, care este potrivită pentru tenul mixt/gras. Am ales nuanța 4 și cred că e cea mai deschisă.

Adevărul e că mi-a plăcut foarte mult textura și acoperirea fondului de ten Luminous Silk și am vrut să găsesc ceva asemănător, care să facă față excesulu de sebum. De aceea am ales Lasting Silk.

Este un fond de ten cu acoperire lejeră, se întinde uniform pe ten, are finish-ul mat și arată foarte bine aplicat pe ten.

Pe parcursul unei zile tenul rămâne mat și de abia după 10 ore începe să se observe că am tenul gras, adică începe să lucească. Ah, și nu oxidează.

Spuneam că are acoperire lejeră, însă dacă e nevoie de mai multă acoperire, se poate aplica încă un strat, fără ca tenul să capete aspectul de mască sau să pară încărcat.

Lasting Silk vine într-un recipient de sticlă iar capacul este negru. Are consistența lichidă și o formulă cu factor de protecție 20.

De când îl am, îl folosesc zilnic și este un fond de ten pe care îl voi recumpăra.

Produsele de beauty de la Armani se găsesc în magazinul Douglas din Băneasa (București) sau online. Este disponibil în 6 nuanțe și costă 219 lei.

Mi se pare un fond de ten potrivit pentru vară și îl recomand persoanelor cu tenul mixt/gras.

Igu’s Tip:

În cazul în care nu ajungeți la standul Armani Beauty și vreți să vi-l comandați online, vă recomand să vă uitați la swatch-urile de pe bloguri (search Google) sa vă dați seama ce nuanță vi se potrivete.

Jeffree Star Blood Sugar review & swatches

De aproape o lună am o nouă paletă de farduri de care sunt super încântată. Este vorba despre Blood Sugar de la Jeffree Star despre care o să vă povestesc astăzi. La finalul articolului puteți…

Review: Benefit Hello Happy Foundation

În urmă cu câteva săptămâni am fost la Bite, un local drăguț din București, la evenimentul de lansare al noului fond de ten de la Benefit: Hello Happy Foundation. Este un fond de ten special…