3 produse de la Kiehl’s pe care trebuie sa le ai

În urmă cu 2 ani vă scriam despre deschiderea primului magazin Kiehl’s din România, iar acum e timpul să vă povestesc despre 3 produse esențiale de la Kiehl’s. Sunt 3 produse cărora le-am rămas fidelă de când le-am încercat: crema de ochi hidratantă cu avocado, serul concentrat de noapte – Midnight Recovery și serul concentrat de zi – Daily Reviving.

Pe lângă faptul că sunt niște produse extraordinare, au și ambalaje drăguțe și practice. Cele 3 produse se găsesc în 2 variante: full size și travel size. Eu le am pe cele mai mici și îmi ajung câteva luni bune.

Dacă ați ajuns până acum într-un magazin Kiehl’s, cu siguranță ați observat și acel stand special cu Top Sellers. Despre 3 dintre cele mai bine vândute produse vă povestesc și eu mai jos.

Creamy Eye Treatment with Avocado

Am cumpărat crema asta prin noiembrie, anul trecut. Asta după ce am avut o mostră și am încercat-o înainte. Mi-a plăcut atât de mult încât a trebuit să îmi iau și varianta mini. M-a ținut cam 6 luni și chiar am folosit-o zilnic – uneori atât dimineața cât și seara. Are o textură onctuoasă și este nevoie de o cantitate foarte mică pentru zona de sub ochi.

Se ia puțină cremă și este indicat să se încălzească puțin între degete înainte de a o întinde pe zona de sub ochi. Își schimbă consistența și devine ca un gel mai gros care intră rapid în piele.

Zona rămâne super hidratată, luminoasă și netedă. Mi se pare excelentă și ca bază pentru corector/anticearcăn – se aplică mult mai ușor și uniform.

De când o folosesc mi se pare că s-au diminuat și ridurile fine din zona ochilor.  Sunt la al doilea recipient.

Este o cremă de ochi intens hidratantă și poate fi folosită atât dimineața cât și seara.

 

Următoarele 2 produse sunt niște uleiuri de față și mi le-am cumpărat pentru că sunt în topul celor mai bine vândute produse de la Kiehl’s. Am citit mai multe review-uri și lumea e încântată de ele. Trebuie să menționez că am tenul mixt/gras pe perioada verii.

Midnight Recovery Concentrate

Și pentru acest ulei de față am optat pentru varianta mai mică (15 ml) pentru că mi se pare că e oricum mai ușor de transportat când sunt plecată.

Este un ulei de față care se lasă peste noapte. Este nevoie de maxim 2 picături pentru tot tenul, iar dimineața observ că pielea mea radiază și arată mai netedă.

Midnight Recovery Concentrate este de fapt un mix din mai multe uleiuri esențiale care ajută pielea să fie mai radiantă și hidratată. Ambalajul este din materiale reciclate.

Îmi place că vine într-un recipient din sticlă și o pipetă care ajută la dozarea și aplicarea uleiului. Are și un miros dulceag, destul de puternic la început, însă după câteva minute nu se mai simte.

Daily Reviving Concentrate

Acest ulei este varianta de zi și oferă luminozitate tenului. Se poate aplica înainte de crema de față sau se poate folosi ca atare. Îmi simt tenul destul de hidratat când folosesc Daily Reviving Concentrate și de cele mai multe ori sar peste crema de față.Îmi place că tenul meu pare radiant atunci când folosesc o picătură din acest ulei.

Chiar dacă este un ulei de față, machiajul tenului se aplică uniform. Mi se pare o bază bună pentru machiaj. Dacă aveți tenul uscat, puteți aplica o picătură de ulei pe beautyblender și fondul de ten se va aplica și mai ușor.

La fel ca și Midnight Recovery Concentrate și acesta vine într-o sticluță cu pipetă.

 

Dacă nu ați încercat încă produsele astea, vi le recomand din suflet. Sunt niște produse foarte bune, care merită toți banii.

În momentul de față sunt 4 magazine în țară (2 în București, Cluj și Iași), sper însă să se deschidă și un magazin online, pentru toată lumea.

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

Jeffree Star Blood Sugar review & swatches

De aproape o lună am o nouă paletă de farduri de care sunt super încântată. Este vorba despre Blood Sugar de la Jeffree Star despre care o să vă povestesc astăzi. La finalul articolului puteți…