Review: Benefit – Stay don’t Stray

În urmă cu câteva luni am primit o mostră din primerul Stay don’t Stray de la Benefit. Mi-a plăcut mult și mi-am cumpărat varianta full-size despre care vreau să vă povestesc și vouă.

Stay don’t stray este un produs care a apărut de câțiva ani, însă nu l-am încercat până acum. Eram curioasă să îl încerc, însă nu am avut ocazia, mereu apărea altceva care îmi atrăgea atenția.

Este un primer pentru machiajul ochilor, dar poate fi folosit și ca primer pentru anticearcăn. Nu îmi aduc aminte tot timpul să îl aplic și pe zona de sub ochi, poate pentru că nu am mai avut un primer pentru anticearcăn până acum. Prefer totuși să îmi fixez anticearcănul cu o pudră bună, dacă e cazul.

Îmi place mult ambalajul practic – un tub de plastic rigid, de 10 ml,, care are și un aplicator cu burete, pentru a aplica mai ușor și mai eficient produsul. Este nevoie de o cantitate mică pentru ca machiajul ochilor să reziste de dimineață până seara. Se găsește în 2 nuanțe: light/medium și medium/dark. Eu mi-am cumpărat prima variantă și e o nuanță sheer de nude. Are o consistență ușoară și odată ce îl aplic pe pleoape, îmi place să îl întind cu beautyblender-ul.

Nu am observat dacă nuanțele fardurilor devin mai intense, însă pot să vă spun că machiajul ochilor rămâne intact o zi întreagă. L-am folosit și în zilele toride de vară și și-a făcut treaba foarte bine. Am pleoapele uleioase și fără un primer, machiajul ochilor nu ar rezista mai mult de 4 ore.

Dacă pentru machiajul feței mi se pare suficientă crema de zi ca și bază, pentru machiajul ochilor am nevoie de un primer. Fardurile se aplică mult mai bine atunci când sunt aplicate peste o bază și nu direct pe piele.

Am Stay don’t Stray de vreo 2 luni și nu dă semne că e pe terminate, deși îl folosesc zilnic.

Prețul lui este de 134 lei și se găsește în magazinele Sephora. Îl puteți comanda și online dacă nu aveți un magazin Sephora în orașul vostru.

Sunt curioasă să aflu cum vă mențineți voi machiajul intact și ce primer folosiți, dacă folosiți. Aștept comentariile voastre.

 

 

 

Jeffree Star Blood Sugar review & swatches

De aproape o lună am o nouă paletă de farduri de care sunt super încântată. Este vorba despre Blood Sugar de la Jeffree Star despre care o să vă povestesc astăzi. La finalul articolului puteți…

Review: Benefit Hello Happy Foundation

În urmă cu câteva săptămâni am fost la Bite, un local drăguț din București, la evenimentul de lansare al noului fond de ten de la Benefit: Hello Happy Foundation. Este un fond de ten special…