Review: Galenic Teint Lumiere

Vara acesta nu am folosit fond de ten, l-am înlocuit cu o cremă hidratantă nuanțatoare. Este vorba despre crema de la Galenic care face parte din gama Teint Lumiere. Exista 3 variante: nude, mat și  cea cu factor de protecție. Eu am varianta nude și mi se pare un produs excelent.

Așadar, fondul de ten a fost înlocuit în această perioadă de crema asta. Deși pare că ar fi o nuanță diferită de cea a pielii mele, odată ce o aplic și o întind pe față, se uniformizează și se adaptează nuanței mele. Astfel, obțin un ten luminos, catifelat și uniformizat.

Mereu sunt întrebată ce folosesc pe ten de arată așa luminos și sănătos. Am primit multe complimente și multe persoane au fost surprinse să afle că nu port fond de ten ci doar o cremă minunată.

Crema Teint Lumiere de la Galenic vine într-un tub de plastic de 30 de ml. Are o textură fină, se întinde ușor pe piele și tenul devine radiant. Are un miros discret, floral, dar nu e deranjant, mai ales că nu persistă. De cele mai multe ori o aplic cu degetele, mi se pare că se întinde mai bine decât atunci când folosesc beautyblender-ul sau vreo pensulă. La urma urmei este un produs de skincare.

Crema asta poate fi folosită singură sau împreună cu un alt produs de îngrijire a tenului, însă eu aleg prima variantă.

Chiar dacă am tenul mixt-gras, aspectul luminos se păstrează pe parcursul zilei. Denumirea de Healthy Glow Hydrator i se potrivește, hidratează tenul și îi oferă un aspect glowy de dimineață până seara. Sunt disponibile 2 nuanțe de bej, light & medium. Eu am varianta light care are subton rece.

Brandul Galenic se găsește în farmaciile Sensiblu, iar prețul unei creme este în jur de 120 lei. Sau o găsiți la Farmacia Tei (online aici) la un preț mai mic (96 de lei).

Formula: Deoarece Uncaria din Amazonia se degradează la contactul cu aerul, Maestrul preparator Galenic a inventat o tehnică, denumită Light Color Dispersion/Dispersia Culorilor Luminii, pentru a o proteja de orice contact cu exteriorul. Puterea sa antoxidantă este, astfel, păstrată în piele, pentru a asigura un ten luminos.

Activ principal
Uncaria din Amazonia

Active complementare
– betaină şi glicol hidratanţi
– pigmenţi minerali pentru o culoare naturală
– pudre absorbante pentru un efect final de piersică catifelată.

Ingrediente: Water (Aqua), Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Propanediol, Titanium Dioxide (CI 77891), Betaine, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Peg-Ppg-18/18 Dimethicone, 1-2 Hexanediol, Aluminium Starch Octenylsuccinate, Sodium Chloride, Butyrospermum Parkii Shea Butter, Citric Acid, Disodium Edta, Ethylhexylglycerin, Fragrance (Parfum), Hydrogenated Lecithin, Iron Oxides (CI 77492), (CI 77491), (CI 77499), Mica, Peg-10 Dimethicone, Propylene Glycol, Sodium Stearoyl Glutamate, Tocopherol, Tocopheryl Acetate, Uncaria Tomentosa Extract.

Dacă nu purtați fond de ten, dar vreți să aveți un ten uniformizat, hidratat și luminos, vă recomand cu drag crema asta. Cu siguranță o voi recumpăra atunci când mi se termină.

Jeffree Star Blood Sugar review & swatches

De aproape o lună am o nouă paletă de farduri de care sunt super încântată. Este vorba despre Blood Sugar de la Jeffree Star despre care o să vă povestesc astăzi. La finalul articolului puteți…

Review: Benefit Hello Happy Foundation

În urmă cu câteva săptămâni am fost la Bite, un local drăguț din București, la evenimentul de lansare al noului fond de ten de la Benefit: Hello Happy Foundation. Este un fond de ten special…