Review & Swatch: Urban Decay Naked Heat

Dacă sunteți pasionate de machiaj și de produse cosmetice, sunt sigură că urmăriți o grămadă de fete care au aceeași pasiune și, mai mult ca sigur, ați văzut că Urban Decay a lansat o paletă noua: Naked HEAT. Eram în Sephora când mi-a atras atenția paleta asta, nici nu știam că trebuia să apară – recunosc, nu mai sunt la curent cu absolut toate noutățile. Chiar în ziua aia a apărut la raft și era sold out.

Mi-a atras atenția o singură nuanță de fard – ultima, Ember. E o nuanță deosebită și mi-a rămas în minte. Am zis că sigur găsesc un fard mono în aceeași nuanță și așa economisesc niște bani. Am început căutarea, însă nu am găsit una identică cu Ember. Așadar, a doua zi m-am dus și mi-am cumpărat Naked Heat și nu îmi pare rău.

Noua paletă de la Urban Decay este în nuanțe calde și am observat că fardurile sunt mai fine și mai pigmentate decât cele din paletele anterioare. Naked Heat are 12 farduri, atât mate cât și sidefate și metalice. De la cea mai deschisă nuanță la cea mai închisă, toate au ceva special parcă.

Naked Heat mi se pare potrivită pentru un machiaj discret, de zi sau mai dramatic. Poți să creezi o grămadă de look-uri, culorile se combină perfect între ele.

Fardurile se aplică ușor, se blenduiesc bine și sunt pigmentate. Ember mi se pare cea mai frumoasă nuanță, însă e și mai dificilă – are fallout. Are negru ca bază și de cele mai multe ori mă trezesc cu fulgi de negru pe sub ochi.

Ambalajul paletei Heat este dintr-un plastic dur, pe interior este o oglindă mare și o pensulă cu 2 capete (blending și pentru aplicarea fardului).

Swatch-urile au fost făcute direct pe piele, fără a aplica vreo bază/vreun primer înainte, tocmai ca să se observe cât de pigmentate sunt.

Găsiți paleta Heat în magazinele Sephora la prețul de 237 lei.

Primul tutorial de machiaj cu această paletă îl puteți vedea aici . 

Jeffree Star Blood Sugar review & swatches

De aproape o lună am o nouă paletă de farduri de care sunt super încântată. Este vorba despre Blood Sugar de la Jeffree Star despre care o să vă povestesc astăzi. La finalul articolului puteți…

Review: Benefit Hello Happy Foundation

În urmă cu câteva săptămâni am fost la Bite, un local drăguț din București, la evenimentul de lansare al noului fond de ten de la Benefit: Hello Happy Foundation. Este un fond de ten special…