Review: Kat von D Lock It Foundation

Prin luna septembrie mă bucuram de vestea că brandul Kat von D se va lansa la Sephora, în sfârșit. Îmi doream de mai mult timp să încerc mai multe produse, printre care și fondul de ten Lock It. Am fost și la avanpremieră, în Mall Vitan și nu îmi venea să cred că mă înghesui prin mulțime doar ca să îmi cumpăr niște produse de la Kat von D. Adică, puteam să merg și în altă zi, însă eu voiam atunci.

Lock It este faimos datorită acoperirii mari, acoperind chiar și tatuajele. Ei bine, într-adevăr are acoperire mare și acoperă tatuajele, dar trebuie aplicată o cantitate mai mare.

Finish-ul e mat și se menține așa pe parcursul unei zile întregi. Este potrivit persoanelor cu tenul mixt/gras. L-aș recomanda și persoanelor cu tenul normal/uscat, însă tenul trebuie hidratat bine. Are o consistență cremoasă, densă.

Având acoperire atât de mare, mă așteptam ca tenul să sufere, să se blocheze porii și să îmi apară coșuri. Am făcut un experiment și l-am folosit timp de o săptămână, zilnic. Tenul meu nu a suferit nicio schimbare. De obicei, fondurile de ten cu acoperire așa mare astupă porii și din cauza asta pot să apară coșuri. Am pățit-o și cu lăudatul Estee Lauder Double Wear, despre care am scris aici.

Având acoperire mare, e nevoie de foarte puțin produs. Prima dată când l-am încercat, am aplicat prea mult și aveam tenul încărcat, efectul era de mască.

Există o paletă largă de nuanțe, astfel încât ai de unde să alegi nuanța potrivită. Eu am ales nuanța 48 Light Neutral.

Ambalajul este dintr-un plastic dur, cu o pompiță inclusă, iar capacul mi se pare mai special și nu există riscul să se deschidă aiurea.

Prețul este de 155 de lei. Produsele Kat von D se găsesc exclusiv la Sephora. Le puteți cumpăra din magazinul fizic sau online, de aici.

Este un fond de ten pe care îl recomand, mai ales dacă sunteți în căutarea unui fond de ten. Poate fi folosit zilnic, având în vedere că nu apar comedoane.

L-ați încercat? Ce produse de la Kat von D ați încercat/vreți să încercați?

Jeffree Star Blood Sugar review & swatches

De aproape o lună am o nouă paletă de farduri de care sunt super încântată. Este vorba despre Blood Sugar de la Jeffree Star despre care o să vă povestesc astăzi. La finalul articolului puteți…

Review: Benefit Hello Happy Foundation

În urmă cu câteva săptămâni am fost la Bite, un local drăguț din București, la evenimentul de lansare al noului fond de ten de la Benefit: Hello Happy Foundation. Este un fond de ten special…