Review: Dr. Jart+ Dermaclear Micro Water

Cândva prin vară am avut o mostră din apa micelară de la Dr. Jart+. Am fost curioasă să o încerc, iar în aceeași zi am ajuns în Sephora și mi-am cumpărat-o. Cred că e prima apă micelară care m-a impresionat.

Folosesc apa micelară pe post de demachiant de față, dar și pentru curătarea tenului, după demachierea cu un alt produs. Este un produs pe care îl folosesc dimineața, înainte de a-mi aplica machiajul, dar și seara, după ce mă demachiez. Mi se pare că așa e curățată pielea în profunzime.

Micro Water de la Dr. Jart+ este o apă micelară care, pe lângă faptul că îndepărtează machiajul și curăță pielea, lasă tenul strălucitor și neted.

Ambalajul este simplu, nimic pompos: o sticlă dintr-un plastic dur, transparent, cu o etichetă albă. Parcă ar fi un recipient dintr-o farmacie.

Se găsește la pachet – recipientul de 200 ml + o pungă cu încă 150 ml. Prețul este de 125 lei. Nu m-aș fi gândit vreodata că voi da atâția bani pe o apă micelară, însă mi-a plăcut prea mult.

Mi se pare că se consumă destul de greu, încă o folosesc tot pe cea din sticlă, nu am făcut refill. Este nevoie de o cantitate mică pentru curățarea tenului.

Știu că există ape micelare mai ieftine, însă Micro Water mi se pare specială. După cum am menționat mai sus, curăță delicat pielea și o lasă fină și strălucitoare. De obicei nu am senzația asta cu alte produse de genul ăsta.

Deși apa micelară este considerată probabil o loțiune demachiantă care are rolul de a îndepărta orice fel de produs de machiaj, mi se pare că doar cele pe bază de ulei, apa micelară bifazică, poate șterge cu ușurință și urmele de tuș sau rimel.

Dermaclear Micro Water mi se pare o investiție bună și cu siguranță o voi recumpăra și îi voi rămâne fidelă o perioadă.

O găsiți în magazinele Sephora sau online, aici.

Dacă aveți ocazia să o încercați, nu ezitați.

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…