Review: Kat von D Shade & Light Face Contour palette

Conturarea feței a devenit un trend în urmă cu câțiva ani, iar de atunci au apărut multe produse care să ne ajute să ne conturăm fața prin machiaj. Vorbim de produse sub formă de stick, cremoase sau pudre. Mie îmi plac cele sub formă de pudră. Am câteva palete de conturare, îmi conturam fața și înainte, însă de când mi-am cumpărat paleta Shade & Light de la Kat von D, o folosesc zilnic.

Mi se pare cea mai bună paletă – pudra e pigmentată, fină și rămâne pe ten o zi întreagă. Se blenduiește foarte ușor și arată natural.

În partea de sus sunt 3 nuanțe deschise pentru iluminare, iar jos sunt 3 nuanțe mai închise. Paleta asta e potrivită atât pentru persoanele cu tenul mai deschis sau mai închis și cred că poți să îți conturezi frumos fața.

Este nevoie de o cantitate foarte mică de produs, de abia se observă că o folosesc de mai bine de 4 luni. Pudra e atât de fină și nuanțele sunt pigmentate, mi se pare cea mai bună alegere dacă sunteți în căutarea unei astfel de palete.

Eu am tenul deschis și cel mai des folosesc nuanțele mai deschise.

Paleta e destul de simplă – are un ambalaj ușor, dintr-un carton tare, în interior are o oglindă și cele 6 pudre pentru conturare și iluminare. Mi-am cumpărat și pensula Shade & Light care are 2 capete, perfecte pentru conturare. Cred că e una din cele mai fine pensule pe care le am.

Prețul paletei este de 203 lei și se găsește exclusiv la Sephora.

Voi ce produse folosiți pentru conturarea feței?

9 lucruri pe care trebuie sa le stii despre ingrijirea tenului

Scriu acest articol cu gândul că sunt persoane care caută informații care să le ajute în alegerea corectă atunci când vine vorba despre îngrijire. Mereu am fost de părere că e mai bine să prevenim…

O primavara cu reduceri

Oficial a venit primăvara, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de zile mai lungi, de plimbări, de mai mult soare și natura care revine la viață. V-am mai spus, primăvara și toamna sunt anotimpurile…