Review: Fenty Beauty Pro Filt’r Soft Matte Longwear Foundation

De când s-a lansat brandul Fenty Beauty îmi doream să încerc și eu produsele, mai ales fondul de ten despre care scria toată lumea și care a luat și un premiu. Anul trecut am fost în Spania și am găsit brandul în magazinul Sephora. Mi-am cumpărat câteva produse, printre care și fondul de ten pe care mi-l doream. De atunci îl folosesc aproape zilnic și vreau să vă spun și vouă câteva lucruri despre el.

Am o presimțire că în curând, anul ăsta cândva, va apărea și la noi în Sephora un stand cu produsele Fenty Beauty. Dar până atunci, puteți comanda produsele de aici.

Rihanna a creat 40 de nuanțe ale fondului de ten, de la cea mai deschisă nuanță la cea mai închisă, tocmai ca să acopere nevoile fiecărei persoane, în funcție de nuanța pielii. Nuanța pe care o am eu este 140 și cred că mi se potrivește perfect.

Fondul de ten vine într-o sticluță mată de 30 ml, simplă și cu pompiță. Are o formulă lichidă și este nevoie de o cantitate mică pentru a obține o acoperire medie. Pro Filt’r este buildable, ceea ce înseamnă că se mai poate aplica un strat pentru o acoperire mai mare, fără a încărca tenul.

Are un aspect semi-mat pe ten, iar tenul meu mixt-gras rămâne mat multe ore de la aplicare.

Îmi place că arată natural pe ten, nu mi se pare că oxidează și se întinde ușor. Nu este rezistent la transfer, însă rezistă o zi întreagă pe ten. Adevărul e că nu am încercat până acum un fond de ten care să nu se transfere pe ecranul telefonului mobil de exemplu.

Pro Filt’r a devenit unul din fondurile mele de ten preferate și vi-l recomand cu drag. Cu siguranță îl voi recumpăra când voi termina sticluța pe care o am. Prețul nu mi se pare unul exagerat – 30 de Euro pentru un fond de ten bun mi se pare ok ca și preț.

Voi l-ați încercat? Sper să vă placă și vouă la fel de mult cât îmi place mie.


Jeffree Star Blood Sugar review & swatches

De aproape o lună am o nouă paletă de farduri de care sunt super încântată. Este vorba despre Blood Sugar de la Jeffree Star despre care o să vă povestesc astăzi. La finalul articolului puteți…

Review: Benefit Hello Happy Foundation

În urmă cu câteva săptămâni am fost la Bite, un local drăguț din București, la evenimentul de lansare al noului fond de ten de la Benefit: Hello Happy Foundation. Este un fond de ten special…